aký myslíte, že je najnižší pomyselný vhodný vek začatia si s niekým mladším? teraz tým myslím, že som baba skoro 21ročná, a či by ste si pomysleli o mne, že som kozľa, keď so 16ročným by som, hmmm, niečo mala ?
@drejka ...tak si mohla napisat ze je to blbost pre teba ....lebo vo vseobecnosti ale pre xy dalsich pripadov to blbost byt nemusi ....... @lenkaska1 .... jaky nemoderny nazor na svet .... chlap starsi pohoda ....zena starsia ...nevies si predstavit ...ale sak nic proti
Mám kamaráta, ktorý má 18 a chodí s 32 ročnou, čo má 14 ročného syna a tí dvaja sa bežne stretávajú a je to proste divné V tvojom veku by som asi chcela staršieho, 16 ročný chalan je decko, ktoré ešte ( väčšinou, nie vždy) nevie, čo chce.
nikdy som s mladsimi si nic nezacala a ani to nemam v plane. neprisli mi vyzreti natolko, aby ma uputali ako muzi alebo partneri. este ako kamosi hej, nic viac vsak.
@26 ale že? niektorých proste si povieš, veď čo je na veku také? tie 2-3roky.. pokiaľ nič vzťahové ďalej neriešiš a ten chalanisko je mrte sexi máš problém odolať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nebeiem to tak ze nad 30 a pod ale u nizsej vekovej kategorie pod 20 je to viac nez na hrane, ale to je moj subjektivny nazor....
@2 nie, v michalovciach som ani nikdy nebola
@7 jj, aj mne to niekedy príde podivné, preto sa pýtam
@drejka mne pripadajú mladšie (občas aj staršie) odo mňa neskutočne... proste to nejde s psychicky (a aj fyzicky) mladšou.
@drejka podla mna @strommen2428 je smutny, bo tym padom u teba nema sancu
niektori mladši chalani maju viac rozumu než štyridsiatnici a keď si rozumiete tak prečo ni?