Nikto nehovorí, že to treba preháňať a šľahať a oblievať donemoty, ale si myslím, že v správnej miere je to pekný zvyk. symbolizuje to zdravie a nie bitie žien.
raz to spravil,ale mamka sa naňho nahnevala lebo musela prezliekať perinu,plachtu a podobné srandy na posteli lebo bolo všetko mokré,a ja na druhý deň chorá takže,pochybujem že s aodváži
ja sa už pár rokov úspešne vyhýbam tejto "oblievačke" frajer povedal, že on príde no ale tak to prežijem a dám mu po vajku alebo vajko ešte som sa nerozhodla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
uz asi nic.. neotvaram asi dvere len takym kamosom coma chcu oliat a ponuknem ich niecim pass.. iadne eurace
som skupa no
Čiže sa idem schovať niekam ku babke.
A bratranci takým tými voňavkami (blee)
nedam nikomu nic, odidem prec
Nezabudnite potom na druhy den pisat smutne statusy do FB ze nikto nedosiel.
A samozrejme sa u nás pekne naládujú. -,-"
Všetkých doradu!
raz to spravil,ale mamka sa naňho nahnevala lebo musela prezliekať perinu,plachtu a podobné srandy na posteli lebo bolo všetko mokré,a ja na druhý deň chorá takže,pochybujem že s aodváži
mňa už len tak decentne,všakovakými voňavečkami okrem krsneho,uja,a par bratrancov,ktorí ma naháňajú po dome
ale šak,ak to pôjde takto ďalej,tam im postačí,že ma zguľujú
áno,je to fest nefér. a tá zimná voda je ešte více!
áno,máme,a aj momentalne sneží .
nevadí keď si tam pol metráku snehu poičiam ?
no,ja mám skôr tendenciu ochorieť
nieee,kľudneee
ale ňuňu ono to bude choré , nevadí spravím ti potom horúce kakavko a budeš ako nová
super mám s ním veľké plány )
čajik radšej ten mám radšej
važne? prajem veľa šťastia
ďakujeem