Od detstva mám kruhy pod očami ako dieťa som mala atopický exem ale to bolo dávno pradávno chcela by som sa opýtať ako to zakryť alebo lepšie ako sa ich zbaviť úplne ?? Mám dosť bledú pleť takže make up ale aj pudrenku mám v tom naj bledšom odtieni. ?? Bo
toto mávam tiež aj keď sa vyspím "dobre" tak vyzerám ako zombie a make-up mi nepomáha akurát mi to tak "vyskočí"- mne pomáha akási pleťová maska od essence dosť a potom tá somarina na oči čo sa na spanie dáva. a ešte vyživovací krém od dove mi z nejakého dôvodu pomáha ak ťa zaujala tá maska môžem ti zistiť názov
kúp si korektor, najsvetlejší aký sa dá..
ja si niekedy dávam 5 min vyluhované sáčky od čierneho čaju na 15 minút pod oči, to mi pomáha ale nemám čas na to aby som takouto procedúrou prechádzala každý deň takže jedine ten korektor....
Ako dieťa som mávala čiernofialové kruhy bez ohľadu na čokoľvek, potom asi po šestnástke sa mi zmiernili.. ešte stále mám asi výraznejšie než iní ľudia, ale pre mňa je to úspech
(Plot twist: korektor na to nestačí.)
Inak pomáhajú masáže tváre, ktoré zabraňujú ukladaniu lymfy vo vačkoch pod očami, alebo úprava stravy.
Ajurvéda ftw, ale nejdem tu zas propagovať svoje názory na papanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja si niekedy dávam 5 min vyluhované sáčky od čierneho čaju na 15 minút pod oči, to mi pomáha ale nemám čas na to aby som takouto procedúrou prechádzala každý deň takže jedine ten korektor....
(Plot twist: korektor na to nestačí.)
Inak pomáhajú masáže tváre, ktoré zabraňujú ukladaniu lymfy vo vačkoch pod očami, alebo úprava stravy.
Ajurvéda ftw, ale nejdem tu zas propagovať svoje názory na papanie.
presne tak kozmetická masáž tváre a hlavne okolie očí, ktorú by si si mohla urobiť aj sama keby si poznala tie hmaty