Pred chvíľou som čítala jedno fórum,kde sa téma zvrtla na výstredné oblečenie. Tak preto otázka ohľadne výstrihov: baby-nosíte hlboké výstrihy? a chalani-čo si myslíte o dievčatách s veeľkým výstrihom?
no mam kamaratku co nosi rada velke a ma aj co ukazovat... ale niekedy sa v noci v podniku stane ze aj daco vyskoci cize neviem aspon je sranda
a inak ak ma baba co ukazat tak ked trosku ukaze to je okej... ale ked ukazuje moc mi pride ako stetka cize ani velky ani maly taky akurat... ale na jesen a cez zimu by som najradsej takej babe co ma vystrih jebol nan sveter.. len sa pozrem a je mi zima... a ona si tak kraca "letne" zapal priedusiek tak do troch dni
noo ja sem-tam nosím výstrih,ale zas..nie je najpríjemnejšie baviť sa s niekým,kto ti celý čas čumí do výstrihu ale najväčšia haluz je to,že ak má baba veľký výstrih tak častejšie ako chalani jej na prsia pozerajú ostatné holky vážne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a inak ak ma baba co ukazat tak ked trosku ukaze to je okej... ale ked ukazuje moc mi pride ako stetka cize ani velky ani maly taky akurat... ale na jesen a cez zimu by som najradsej takej babe co ma vystrih jebol nan sveter.. len sa pozrem a je mi zima... a ona si tak kraca "letne" zapal priedusiek tak do troch dni
k takym trickam co maju vystrihy moc nemam vztah.. nastastie
myslim že priamo umerne velke velkosti "telies"
a velke.. hmm.. neviem ci su velke, ale skor asi primerane.. a preco nie, ked mam co ukazat
tak taketo nieco nemam rad
tento je spravny
..i ked obidva su dost sexisticke
ak ma žena čo ukazať tak prečo nie? ale až moc velke vystrihy su až moc provokativne a kričia!