@dumbledore oo vsevidiaci, dakujem ze si neprehliadol moju hrubicu vo slove vidiet je to kamen na ktorom padla nejedna civilizacia pred nami, kiez viaceri zdielali tvoju vseveducnost
ja zas nechapem, ze ked je pre teba normalne, nie trapne, sa pytat ake maju zeny velke prsia, tak preco ti neprislo v pohode mi napisat velkost a hrubku tvojho penisu? ved to je to iste, pricom som mohla chciet dojst k teme suspenzor. a hned som tu bola za gaya? to vazne? no? moja prva otazka vo fore teda nebola normalna, ale ta tvoja ano?
@disorder ides na to velmi dobre je to na hlbsiu lingvisticku debatu, ale myslim ze je to dost poburujuce keby sem napisem taku informaciu, je to uz za hranicou, tiez sa nepztam na zenske no, toto, venusino udolie, to uz by bolo moc nemam problem sem napisat udaj v cm, ale myslim ze toto uz je za hranicou
Akože ja sa do toho vôbec nevyznám, a ani ma to nejak extra netrápi Načo by mi to bolo. Keď uvidím nejaké dievča, tak ak sa mi zapáči na výzor tak podľa toho ako vyzerá v tvári a celkový pohľad na postavu, to či má jednotky prsia alebo má o polovicu menší zadok ako tá vedľa ma bude tak neskutočne trápiť... (so ironic)
@laurikaaa@6 a to je ako? Nevedela by si mi to nejak ludsky vysvetlit? Cez ovocie, alebo do dlane, dve dlane.. Upätie kopca a kolmica pravouhlo na stred vrcholu, ci proste.. Lol. Sak vies
@disorder nebral som to tak, ze by si sa urazila.. I ked, nikdy nevies ale hej, zaujala si. Inteligentne si si chlapca povodila az nemal na nepriestrelne argumenty co "povedat" a nato som sa fakt uprimne zasmial na tvojej reakcii.
Chytrô si. Mam rad mudrych veselých a ujebanych ludi. Jop. Si zaujimava
@mielikki ja som dievca a toto som nikdy v zivote nepocula, tiez som bola vzdy v tom ze pismeno je velkost kosika a cislo je proste obvod??? ako wtf kto to takto totalne nelogicky vymyslel, preco by A a C malo byt to iste, za hocijakych okolnosti?!
btw znamena to ze ked som bola tucna a mala som 80B a teraz mam 70A tak mam rovnake prsia a nezmensili sa mi ci ako? (ale zmensili sa mi dost tragicky, takjze vlastne to vyvracia tvoju teoriu, umerne so zmensenim poprsia a obvodu mi pod prsiami sa mi zmensilo aj cislo kosika aj cislo obvodu! .. ja tomu nerozumiem )
@h8u logiku som tam nehľadala, ale je to tak
A nie, podľa toho sa zmenšili. Ak by sa nezmenšili, tak by si mala tak 70 C- 70D
Proste kým som nemala poriadku, tak som hľadala všade najmenšie A, teraz som zohnala mini obvod a mám C-D, podľa strihu
A teda, ono väčšinou baby majú priveľké obvody a potom si kúpia takú tú fakt padnucu a divia sa, že majú zrazu F či DD či aké veľké číslo
okej, sekunda gúglenia
"It is important to note that the cup size doesn’t represent volume, but instead represents how much bigger they are than the rib cage. Breast size cannot be determined by the cup size alone as it is affected by the band size. For example, D cup breasts on a 28 band are smaller in volume than D cup breasts on a 40 band." » bosomgalore.com/bra-sizing-expl...
(nevedela som to sama tak pekne sformulovať a je polnoc
@mielikki tak to je drsne!! Asi celkom chapem uz, predpokladam ale ze taka podprsenka sa asi kupuje v obchode s podprsenkami alebo tak, lebo ja som asi nikdy nemala inu ako za 10€ z new yorkeru ci h&m a tam je vzdy 70-75 A/B, 80-85 B/C (vyssie som nikdy neskumala , a teda parkrat som uz lutovala zeny s velkym obvodom a malymi prsiami a naopak
@h8u tak hej, ja som mala vždy také, ale proste aj najmenšie mi často boli veľké a zdvihla som ruky a aj tak som to už mala pod bradou a teda ak som len sedela, tak to bolo v pohode, ale ak som sa mala viac hýbať, tak to bol des
tak som sa naštvala a povedala si, že keď som už zarábajúci človek, tak si zaplatím milión za nejaké neutrálne béžové a poriadne sediace (a teraz hľadám výhovorky, prečo chcieť aj inakšie)
ale je teda dosť zlé, že bežné obchody majú strašne málo veľkostí a že poriadne sú drahé, lebo napríklad ja by som prinajhoršom prežila aj bez nej, ale práve obdarenejšie slečny v tomu musia vždy trpieť a plus zdravie k tomu, no hrôza
(no a naivne dúfam, že ak by zrazu všetky baby išli do obchodov a vyžadovali sa svojich dobrých veľkostí, tak možno im raz trkne a zaradia to aj do bežnej a cenovo dostupnejšej konfekcie
kosiky mavam tie bezné poväčšine. spokojný som dosť, akurát dakedy, keď kupujem viac vecí, tak mi vsetko nevojde dobre a vtedy ma mrzi, ze som si vozik radsej nezobral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
akože, načo ti to je, keď sa nepýtaš zároveň aj na obvod?
či mám zas vysvetĺovať, ako číslovanie funguje?
75C a nenavidim ich.
správna odpoveď je, že 60c a 85a je zhruba to isté, ešte by som povedala, že 85a je o niečo väčšie
Mojim snom je 70A ako za starych cias
Chytrô si. Mam rad mudrych veselých a ujebanych ludi. Jop. Si zaujimava
btw znamena to ze ked som bola tucna a mala som 80B a teraz mam 70A tak mam rovnake prsia a nezmensili sa mi ci ako? (ale zmensili sa mi dost tragicky, takjze vlastne to vyvracia tvoju teoriu, umerne so zmensenim poprsia a obvodu mi pod prsiami sa mi zmensilo aj cislo kosika aj cislo obvodu! .. ja tomu nerozumiem )
A nie, podľa toho sa zmenšili. Ak by sa nezmenšili, tak by si mala tak 70 C- 70D
Proste kým som nemala poriadku, tak som hľadala všade najmenšie A, teraz som zohnala mini obvod a mám C-D, podľa strihu
A teda, ono väčšinou baby majú priveľké obvody a potom si kúpia takú tú fakt padnucu a divia sa, že majú zrazu F či DD či aké veľké číslo
"It is important to note that the cup size doesn’t represent volume, but instead represents how much bigger they are than the rib cage. Breast size cannot be determined by the cup size alone as it is affected by the band size. For example, D cup breasts on a 28 band are smaller in volume than D cup breasts on a 40 band." » bosomgalore.com/bra-sizing-expl...
(nevedela som to sama tak pekne sformulovať a je polnoc
resp. » en.wikipedia.org/wiki/Bra_size... » www.caresse.cz/index.php/navod...
ako ďalšie zdroje
tak som sa naštvala a povedala si, že keď som už zarábajúci človek, tak si zaplatím milión za nejaké neutrálne béžové a poriadne sediace (a teraz hľadám výhovorky, prečo chcieť aj inakšie)
ale je teda dosť zlé, že bežné obchody majú strašne málo veľkostí a že poriadne sú drahé, lebo napríklad ja by som prinajhoršom prežila aj bez nej, ale práve obdarenejšie slečny v tomu musia vždy trpieť a plus zdravie k tomu, no hrôza
(no a naivne dúfam, že ak by zrazu všetky baby išli do obchodov a vyžadovali sa svojich dobrých veľkostí, tak možno im raz trkne a zaradia to aj do bežnej a cenovo dostupnejšej konfekcie