Asi som absolútny ignorant a hanba všetkých kožmekerov, ale nejaký veľký rozdiel tam necítim. Chutí mi to tak zhruba rovnako- celkom dobré, ale nepil by som to pravidelne, iba občas.
Kofola. Ostatné vôbec nepijem a akurát predvčerom mi bola ponúknutá Pepsi, tak som aspoň ochutnala, či sa po rokoch nezmenila, či ju nemám zle zaškatuľkovanú, ale... ostávam naďalej pri Kofole (samozrejme, aj tú Kofolu pijem sporadicky, chápeme sa)
@tomtoylc niekedy aj ja sodou to mixnem ked nechcem taku sladku a ano je tam urcite najmenej bordelu a ta chut je jedinecna aj ked ju napodobnuju kolča, šofocola a podobne
dlhy cas som bol fanusikom Coca Coly, ale potom som ochutnal vecicky ako Pepsi Ginger a to je nieco genialne, Dr. Pepper je tiez vyborny a sice teraz Cola nedavno vydala edicie Mango a Peach, ale Kofola je proste laska na cely zivot! Tie prichute, tie spomienky...sorry jako ale Kofola nadalej troni na prvom mieste v mojom srdci
V Coca-Cole je síce viac cukru, CO2 a iných bordelov, ale zas Kofola má tieto dve zložky znížené, no na uchovanie farby, vône a chuti zas používajú viac kyseliny citrónovej, preto sa vám aj môže zdať, že klasická Kofola chutí po citrónoch. Z lekárskeho hľadiska je Kofola škodlivejšia pre zuby, ďasná a celý ústny otvor, no Coca-Cola je zas škodlivejšia na žalúdok. Takže hovoriť o nejakom lepšom či horšom produkte je totálny nezmysel. V každom prípade, aby som sa vyjadril k pôvodnej téme, ani jednu nepijem, čistím tým toalety a zhrdzavené šróby , alebo respektíve pijem to len vtedy keď mám žalúdočné problémy.
@torpedo08 Ja mám celkom opačný názor. Ja nedokážem vypiť colu ani pepsi keď nie sú v light verzií, je to pre mňa čistý grc a light verzie vypijem v pohode... bez light Coca-coly by som nemohla zapíjať alkohol ak by neexistovala To je brzda vždy vždy vždy u mňa... Ja som zvyknutá na to z domu, asi iba 3x som mala červenú coca-colu a zostalo mi z nej normálne ťažko
Aj Nestea (či teraz už Fuzetea) pijem len bez kcal verziu.
@plavam_zivotom preto treba aj brzdit kofolou ja akoze nemozem moc vypit coly ziadnej maximalne tak pol litra a uz mi je zle no kofole zvladnem aj viac to ani neviem ze nestea uz neni nestea
hlasujem za pepsi, lebo mi poslednu dobu chutila ovela viac ako cola, aj ked som mala dilemu medzi nou a kofolou.. ale kofolu pijavam uz len z flasky a sa mi zda, ze ma dako malo bubliniek, resp. rychlo vyprchaju
Ale rozoznávam dva druhy Kofoly... jedna je taká sladkastá, akoby zmiešaná s colou, tá druhá, tá ktorá mi chutí má trochu nahorklú chuť, a dá sa rozoznať aj podľa vône...
Obidve predávajú ako "Kofola original" ale tú prvú považujem za ojeb :/
myslím že som to tu už niekde písal ale hodí sa to k téme Kúpil som si jedného pekného slnečného dňa pepsi a kofolu pride ku mne pan ked uz z kosikom idem von, tak cakam ze co mi ide povedat pozrel do kosika pozrel na mna a spustil "kola pre vola a pepsi pre psy" tak ďík za radu ale teraz filozofická otázka na záver, myslíte si že voly môžu piť pepsi ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@Riddler to si teda naozaj slaby kajsmentke
@Darkestangel pepsi sa da ale cocacola mi nerobi moc dobre na zuby a zaludok no a kofola je samozrejme naj
@Uniz ák sak ponukam len musis mat aplikaciu na nalievanie napojov z fotky
Ach sladkych 16 a vecery na Gottku
Nesladené verzie - Coca-cola light (Kofola bez cukru je bleeee)
@Plavam_zivotom bez cukru neni dobra ani jedna podla mna
Aj Nestea (či teraz už Fuzetea) pijem len bez kcal verziu.
@salora presne tak
A ma peknu reklamu
@Slackerbitch ma menej bubliniek no ale tak to ma byt ale tak naj je capovana urcite
Obidve predávajú ako "Kofola original" ale tú prvú považujem za ojeb :/