Na Birdzi som bol zaregistrovany už dávnejšie a viem že pred touto zmenou toto nebolo možné,pretože som to skúšal.
Tak ako sa pozeram na profily,ešte som nenašiel ani jeden ktory by túto vymoženosť obsahoval.
Preto si tu rád urobím takú malu rek
@Matey ja som dokonca menil javascriptom DOM potom spravili filter a omylom som si odjebal editaciu profilu, takze teraz to nemozem fixnut. Smola nebol si prvy
@Pawlo , o javascripte sa nic nehovorilo. Chlapec hovoril ze sa daju vkladat obrazky a pod - proste HTML. JavaScript je obmedzovany, myslim si ze bezny user BIRDZu nepotrebuje davat na BIRDZ nic javascriptove, resp. pravdepodobne to ani nevie...
A ten user ktory vie robit v javascripte, urcite chape, preco na BIRDZ nemoze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som sa to naucila podla tohoto aj videa aj prehravace no a ide to aj tu prave som odskusala
A ten user ktory vie robit v javascripte, urcite chape, preco na BIRDZ nemoze...