neviete o niecom takom co ja viem nejaky lieh z lekarne alebo co moze sa to pit bez vaznejsej ujme na zdravi ? alebo proste co odporucate aspon tak 60 % +
ja ľúbim Old Pascas. Má 74% a stačí mi vypiť tri malé panáky (0,02) a dosť mi stačí na celý večer potom keď som to bývalému kupovala na Vianoce, tak ma fľaša za veľkoobchodnú cenu vyšla za cca 450czk (čo je asi 16e). znie to ako veľa, ale to fakt budeš piť DLHO
Silny alkohol bez vaznejsej ujmy na zdravi? ....to uz po kolkykrat? ..... Silny, lacny alkohol je borovicka, to je uplna sila, ale je to sracka, takze radsej nieco slabe- vino alebo fernet
@torpedo08 tak je to zataz pre organizmus, lebo to nie je cisty lieh ale obsahuje kopec svinstva.. technicky lieh moze byt aj ropnym produktom, a su tam vedlajsie latky, ktore mozu poskodit zdravie... podla mna by si to ako prva odniesla pecen
Kúp si whisky, napusti vaňu vyslop to tam a potom si podrež žily, je to určite lepšie ako skapíňať v kŕčoch niekde na koberci lebo nevieš čo zo sebou.
A nenechávaj sa spopolniť lebo by si horel tak pol roka
no kedze to nechapes tak to nechaj na dospelich .. z kamosmi mame taku prezivku nato a ma to svoje dvovody..... a kedze ty si to nevedela, tak ty to nechápes !!!... a preto som to tak napisal aby si vedela
ty si myslis ze ja som blby ?, tak ja si myslim to iste o tebe ze ty si blba sme si kvit ..a ty si mozes omne mysliet co len chces mna to netrapí
PS. najradsej mam ked uplne cudzi clovek zacne urazat druheho len preto lebo !!! :. smiesnááá a urcite zacne z pravopisom ako inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
alebo dajaký dvojboj- pivo a palené, iba nazačiatok, az ti potom nieje z toho zle..
akoze fakt ale teraz seriozne..
ja pijem dost, alkac som, ale co ti jebe uz ? O____O
neprehanaj to, sak ta jebne skoro, nebudes moct dlho pit, spomal dopiciiiiii !
ten by ta poslal na druhy svet okamzite
ale kľud chlape nepi toľko!!!
@sadistrom nechapem co si to vcera napisal ale tak to tie promile
@dannyd14 borovicku nemusim ale fernet uz vobec nie naj je vodka a vino pijem dnes
vyser sa uz na pijatiku a zacni so sebou nieco robit
@trdelniiiq ale sak to is asi nedam no
A nenechávaj sa spopolniť lebo by si horel tak pol roka
no kedze to nechapes tak to nechaj na dospelich .. z kamosmi mame taku prezivku nato a ma to svoje dvovody..... a kedze ty si to nevedela, tak ty to nechápes !!!... a preto som to tak napisal aby si vedela
ty si myslis ze ja som blby ?, tak ja si myslim to iste o tebe ze ty si blba sme si kvit ..a ty si mozes omne mysliet co len chces mna to netrapí
PS. najradsej mam ked uplne cudzi clovek zacne urazat druheho len preto lebo !!! :. smiesnááá a urcite zacne z pravopisom ako inak