Teraz nejdem nic obhajovat, ale nieje vsetko take ciernobiele. Rovnako absurdne by to znelo znegovane ako: USA a NATO su super, citam Topky, pozeram Markizu a Jojku a pravicovym politikom nejde o moc, ale o dobro Slovenska (vid Gorila). Zloba ciha vsade
Inac vzdy ma pobavi, ked niekto hejtuje Zem a Vek a v zivote to ani necital... ale inym nadava do oviec (ja to necitam a je mi to fuk)
@method staci si precitat par clankov na ich webe a hned je jasne odkial fuka vietor. 2x som si ho aj prelistoval nakolko sa mi povaluje doma (jedna osoba ho kupuje aby bolo co citat na zachode) ale vyhodnotil som ze je to dobre iba ako nahrada za toaletny papier. staci mat aspon priemerny prehlad a clovek hned chape ze je to pekna farebna tendencne napisana zbierka picovin postahovanych z internetu. ak chapes principu occamovej britvy ak chapes co je to kriticky racionalizmus tak takymto picovinam jednoduch verit nemozes aj keby si velmi chcel.
k USA by sa mali vyjadrovat v prvom rade ti co tam boli popripade zili aspon pol roka. USA neni jednoliaty celok je tam 50 statov (omnoho viac ako v EU) a kazdy ma vlastny parlament a vlastneho guvernera (nieco ako prezident) vlastnu vladu, vlastnu policiu, vlastne sudy a vlastne zakony. hejtovat cele USA je ako hejtovat celu europu, pritom taki slovaci a trebars nori maju uplne inu mentalitu aj zivot.
@14 Hejt USA z pohladu Europana znamena predovsetkym hejtovanie ich zahranicnej politiky a ich vplyvu na geopoliticku situaciu vo svete a hejt na EU je hejt voci obmedzovaniu suverenity clenskych statov. Aj ked tito sa aspon na nieco hraju, Putin ani to nie.
Konšpirašné teorie žerie vrstva mierne nadpriemerne inteligentných kotrý majú iq tak 101-110. Sú dost múdri na to aby si spravili vlastný názor na vec... teda neišli slepo za stádom ale dosť sprostí na to aby vedeli že sú to somariny
@greeny
konspiracne teorie zeru ludia s iq pod 80... presne taki, ktori si nevedia vypocitat ani dan z vlastnej vyplaty (ak vobec nejaku maju) a zo slovenciny, či matematiky mali v skole 4... a analyticke rozmyslanie je pre nich nieco nedosiahnutelne... proste nieco ako opice.
@trtken ale zas tazko povedat, poznam presne takeho typka akeho si opisal, no pri argumentacii sa vedel obracat celkom slusne odhliadnuc od faktu, ze zastaval picoviny ak by som to bral ako debatu bez ohladu na to, kto ma pravdu a kto nie, bolo to urcite na omnoho vyssej urovni nez napriklad dnes velmi casto omielane "gaiovia su kokoty a chod do pice a ked sa ty nepaci tak ty najebem obusok do rity nech vies ake to je". skor sa priklanam k nazoru zo @17 , lebo v porovnani s klasickym tupcom danu problematiku ovladaju do dost slusnej miery. blbec argumentovat nevie, co sa o nich povedat neda. ze ich argumenty su stavane zle je uz druha vec.
@24 hm, neviem, ci som to napisal zrozumitelne...dame si priklad
mame prveho typka, ktoreho nazveme konspirator. konspirator bude tvrdit, ze zem je plocha a nerotuje. a snazi sa podlozit si to. "keby bola zem gulata, tak by ti co su dole predsa popadali. keby sa krutila, tak by som vyskocil a zem pod nohami by mi zacala utekat...."
potom mame druheho typka, nazveme ho blbec. blbec vie, ze zem je gulata. ale prides za nim a spytas sa
-"pocuj blbec, ako je mozne, ze ludia na spodnej strane zemegule z nej nevypadnu?"
-"nooo...ehmmm...chod do pice, tak to je!"
konspirator sa snazil mysliet, no nemal na to, aby to dotiahol do konca. blbec ma sice pravdu, no nedokaze vyvratit konspiratorove argumenty.
@notme jasne ze to nemozu byt dementi... ved existuje normalne komunita ludi maju vlastnu stranku a veria ze zem je rovna a fakt ze niektore hviezdy je vidiet zo severnej strany a niektore z juznej dokazuju elektromagnetizmom a éterickým vírom (dobre to už znie ako aštar-šheran ale aspoň sa snažia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
k USA by sa mali vyjadrovat v prvom rade ti co tam boli popripade zili aspon pol roka. USA neni jednoliaty celok je tam 50 statov (omnoho viac ako v EU) a kazdy ma vlastny parlament a vlastneho guvernera (nieco ako prezident) vlastnu vladu, vlastnu policiu, vlastne sudy a vlastne zakony. hejtovat cele USA je ako hejtovat celu europu, pritom taki slovaci a trebars nori maju uplne inu mentalitu aj zivot.
konspiracne teorie zeru ludia s iq pod 80... presne taki, ktori si nevedia vypocitat ani dan z vlastnej vyplaty (ak vobec nejaku maju) a zo slovenciny, či matematiky mali v skole 4... a analyticke rozmyslanie je pre nich nieco nedosiahnutelne... proste nieco ako opice.
iq 101-110 patrí do priemernej inteligencie (priemerna inteligencia =iq 90-110)
no ako ta druha moznost by bola v pohode keby bola normalne napisana
mame prveho typka, ktoreho nazveme konspirator. konspirator bude tvrdit, ze zem je plocha a nerotuje. a snazi sa podlozit si to. "keby bola zem gulata, tak by ti co su dole predsa popadali. keby sa krutila, tak by som vyskocil a zem pod nohami by mi zacala utekat...."
potom mame druheho typka, nazveme ho blbec. blbec vie, ze zem je gulata. ale prides za nim a spytas sa
-"pocuj blbec, ako je mozne, ze ludia na spodnej strane zemegule z nej nevypadnu?"
-"nooo...ehmmm...chod do pice, tak to je!"
konspirator sa snazil mysliet, no nemal na to, aby to dotiahol do konca. blbec ma sice pravdu, no nedokaze vyvratit konspiratorove argumenty.