Neviem, ale myslím si, že ak niekto niečo dokáže skutočne vyveštiť, tak to nemá nič spoločné s mágiou. Podľa mňa je to iba nejaký zatiaľ nepochopený prirodzený jav.
@magick55 myslim, ze tu to nebude mat velky vyznam a efekt ale v podstate ide o to pochopit, preco sa vesti.. nejde o uplne predvidanie buducnosti, ktore by sa podla spravnosti malo vyplniit na 100% tak, ako nam to nejaka vestica povie.. ona ma len schopnost predvidat najpravdepodobnejsie vyustenie situacie podla znamych faktov (z podvedomia).. ale je jasne, ze okolnosti sa neustale menia a vyvijaju, preto aj dopad je rozny.. a mame slobodnu volu, aby sme mohli skutocnost ovplyvnit a konat inak, nez ako nam to niekto predpovie.. preto je vestenie iba zistenie najpravedpodobnejsieho vysledku z momentalnych okolnosti a pomaha v tom, aby sme pripadne dokazali predist tomu, co nechceme... preto mi pride otazka "veris na vestenie?" trochu nezmyselna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov