(ja sa v geológii nevyznám, preto sa pýtam @9 - ak sú tam nejaké nezrovnalosti, tak to pokojne vysvetli
ale napísať, že je to sračka len tak bez ničoho mi môj postoj k tomu rozhodne nezmení)
@hellium Pretože celý sa opiera o to , že niekto má záujem zdeliť ti pravdu. A prečo si myslíš že na tom má niekto záujem?
Výrok , že existovali by archeologické dôkazy je trapas proste z toho dôvodu že ty nemôžeš tušiť či ich neexistuje tona v skutočnosti.
@mm47 A čo je zlé na tom, keď má niekto záujem zdeliť pravdu? (Respektíve nie je to práve hlavnou myšlienkou článkov?) A prečo by to niekto chcel utajiť, ak by také dôkazy boli?
Bavíme sa o tom, čo vieme teraz (nevylučuje to možnosť, že niekedy raz možno niečo objavia). No na základe toho, čo vieme v súčasnosti na to existujú takéto vedecké vysvetlenia.
@hellium Zlé na tom nie je nič , ale nie je to tak
No napríklad preto , že vždy je tu niekto , nejaká záujmová skupina , vláda nejakej krajiny , ktorú to môže poškodiť.
Dobre dám ti príklad čisto teoretický - Saudská arábia , rusko alebo USA pošlú vedcov preskúmať miesto kde mala byť Atlantída , tí po 5 minútach nájdu technológiu ktorá nám umožní zo dňa na deň sa vysrať na fosílne paliva , podľa tvojej logiky samozrejme celý natešení s požehnaním svojich sponzorov a vlád vyjdú do stredu New Yorku a celéme svetu oznámia tú radostnú správu ktorá druhý deň zruinuje ich krajiny....
Miesto toho aby to proste využívali mocní pre vlastný prospech.
Už chápeš?
Netvrdím že tomu verím , ale ani , že nie , lebo ako som už písal , nevidel som ju na vlastné oči , preto slepá dôvera v to čo ti iní tvrdia keď kludne môžu mať silný záujem na klamaní ťa je debilizmus.
@suzanne11 áno máš recht , ale to je jedno proste to nie je dobré.
Dôveruj ale preveruj , či ako sa to hovorí.
Na birdzi sa týmto riadi tak 5 ľudí dokopy , možno.
nebola nahodou cela atlantida vymyslena len ako myslienkovy experiment, ktorym chcel platon ilustrovat utopicku spolocnost vo svojom diele o state? :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» vedy.sk/sk/dejiny.php#p...
inak odporúčam tento článok
» invivomagazin.sk/atlantida-mytic...
ale napísať, že je to sračka len tak bez ničoho mi môj postoj k tomu rozhodne nezmení)
Výrok , že existovali by archeologické dôkazy je trapas proste z toho dôvodu že ty nemôžeš tušiť či ich neexistuje tona v skutočnosti.
Bavíme sa o tom, čo vieme teraz (nevylučuje to možnosť, že niekedy raz možno niečo objavia). No na základe toho, čo vieme v súčasnosti na to existujú takéto vedecké vysvetlenia.
No napríklad preto , že vždy je tu niekto , nejaká záujmová skupina , vláda nejakej krajiny , ktorú to môže poškodiť.
Dobre dám ti príklad čisto teoretický - Saudská arábia , rusko alebo USA pošlú vedcov preskúmať miesto kde mala byť Atlantída , tí po 5 minútach nájdu technológiu ktorá nám umožní zo dňa na deň sa vysrať na fosílne paliva , podľa tvojej logiky samozrejme celý natešení s požehnaním svojich sponzorov a vlád vyjdú do stredu New Yorku a celéme svetu oznámia tú radostnú správu ktorá druhý deň zruinuje ich krajiny....
Miesto toho aby to proste využívali mocní pre vlastný prospech.
Už chápeš?
Netvrdím že tomu verím , ale ani , že nie , lebo ako som už písal , nevidel som ju na vlastné oči , preto slepá dôvera v to čo ti iní tvrdia keď kludne môžu mať silný záujem na klamaní ťa je debilizmus.
resp.:slepá dôvera v to čo ti iní tvrdia keď kludne môžu mať silný záujem na klamaní ťa je - možno naivita
Cez tie dierky sa strieľali tie hlavice?
Dôveruj ale preveruj , či ako sa to hovorí.
Na birdzi sa týmto riadi tak 5 ľudí dokopy , možno.
mali by vyslat vedcov k tebe domov, urcite by nasli nejake zaujimave drogy
kokotko