Ahojte Už dlhšie sa zamýšľam nad takouto vecou.. Je lepšie veriť si alebo sa podceňovať.. čiže neveriť ? Mám také skúsenosti (nie jednu) že keď si v niečom naozaj verím (či v písomke, udalosti..) vždy sa to celé pokazí. Naopak keď si neverím a vravím s
Čo tak byť proste realista? Čo čakáš od písomky, na ktorú si sa nepripravovala, resp. učila málo a nie toľko koľko by bolo treba? Alebo naopak, ak si sa na niečo tak nadrvila tak, že by si to vedela rapotať odzadu dopredu, i keby ťa o druhej v noci zobudili?
Neviem no, ja viem skoro vždy zhodnotiť výsledný výsledok z testu, cca +/- 5%
A myslím, že veriť si je fajn, ak je to teda oprávnené.
ja sa väčšinou podceňujem, resp. rátam s tým, že mi nič nevyjde.. ak to naozaj nevyjde, nevadí mi to lebo som s tým rátala, ale ak to náhodou vyjde, tak som ešte aj príjemne prekvapená a spokojná ale určite nie je dobré stále sa podceňovať, treba si aspoň trochu veriť
ja mám takú skúsenosť, že ak (príklad pred písomkou):
som sa pripravoval, tak vtedy si až tak neverím, lebo viem čo viem ale hlavne čo všetko ešte neviem....naopak ak som sa nepripravoval, tak sa spolieham, že hádam niečo opíšem a tak...proste že nejak bolo nejak bude
v spolocnosti a osobnom zivote si treba verit...v pracovnom mierne sa podcenovat, vyhecuje ta to k vyssim vykonom
a tvoj problem bude v tom, ze ked si veris, tak beries veci na lahku vahu a podcenujes, v tvojom pripade pripravu na pisomku, a ked si neveris, tak sa snazis o 106, aby sa ti to podarilo
@magick55 u mňa to funguje podobne, myslím že u každého. Keď sa učím, tak sa tiež podceňujem a takmer vždy je to za 1 ale si nedokážem povedať, áno, dostanem 1 lebo som sa učila.. ale poviem si čo to zas za krokodíla dostanem.. a preto keď si spomeniem na budúcnosť, tak sa zháčim.. ,,Aha, vlastne tak či tak to tak nebude"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Neviem no, ja viem skoro vždy zhodnotiť výsledný výsledok z testu, cca +/- 5%
A myslím, že veriť si je fajn, ak je to teda oprávnené.
som sa pripravoval, tak vtedy si až tak neverím, lebo viem čo viem ale hlavne čo všetko ešte neviem....naopak ak som sa nepripravoval, tak sa spolieham, že hádam niečo opíšem a tak...proste že nejak bolo nejak bude
(hádam to nebolo príliš off topic )
len niekedy niečo nevydá alebo to ostatný nepochopia.
a tvoj problem bude v tom, ze ked si veris, tak beries veci na lahku vahu a podcenujes, v tvojom pripade pripravu na pisomku, a ked si neveris, tak sa snazis o 106, aby sa ti to podarilo
inak ďakujem