hej ale ked sa regnes na aspon 5 serverov tak ked ti pride denne 5 emailov tak mas 5 krat viac cize 25 klikuti a mas cca 20 sk to nieje zle ako zabitie volnych 5 minut.. ?
@azatril už len míňať čas tou registráciou a klikaním na hlúpe emaily, vybavovaním toho, aby mi tie peniaze prišli. Prepáč, ale za 10,20, a ani 50€ by mi to nestálo. Skúste radšej affiliate programy, tie mám overené
klikacky som skusal ked som bol mladsi - vacsina boli podvod, par fungovalo ale zase zarobil som malinko, lepsie je spravit si stranku ktora bude popularna a dat si tam google adsense alebo podobnu reklamu, alebo nejaky affiliate, na tom sa da zarobit celkom.
@azatril lebo to funguje tak, že limit na odoslanie peňazí je veľmi vysoký a na začiatku ti dávajú dosť možností klikať, lenže tesne pred dosiahnutím výplatného limitu ti nedajú žiadnu reklamu a si v....
a je to len strata času, keby zarábanie peňazí bolo tak jednoduché, sme už všetci boháči
je to blbost mozem povedat ze z emailingu som nedostal ani cent a to som tam nieco cez dva roky.....
problem je vtom ze na viplatenie myslim musim dosiahnut 100kc a to sa mi doposial nepodarilo mam tam mozno len tak polovicu co je 50kc takze tak.....(skorej si zarobim niekde inde)
podvod to nieje tak ako reklamné panely a podobné veci akurát to chce nervy a veeeeľmi pomaličky nabiehajú tie peniaze takže to by som odporučil len niekomu kto sa fakt nudí a nemá čo robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
tu ide skorej o to ze je to take privyrobenie..
a neviem preco vela ludi si mysli ze je to podvod.. aj z takych overenych serverov . ako klikacka.sk alebo nieco podobne.
ale radsej hrajte o ipod na » iblog.pedestrian.sk
a je to len strata času, keby zarábanie peňazí bolo tak jednoduché, sme už všetci boháči
problem je vtom ze na viplatenie myslim musim dosiahnut 100kc a to sa mi doposial nepodarilo mam tam mozno len tak polovicu co je 50kc takze tak.....(skorej si zarobim niekde inde)