Zaujímalo by ma, aký je váš názor na duchov. Ak v nich veríte či nie, prečo? Myslíte že je to len výmysel na strašenie malých detí alebo...? A samozrejme, videli ste niekto už nejakého toho ducha? Ale takého ozaj naozaj (nie také také tie že: "bol tam tie
neverím, nestotožňujú sa s mojimi teóriami a názormi k fungovaniu sveta a vesmíru ... + sedia do názorov ideológií ktoré skôr považujem za smiešne, nelogické a veľmi málo pravdepodobné ... preto neverím
ja verím na duchov a nestrašia len malé deti ale aj dospelých .. no horšie je ked sa jedná o démona .. som rád že som zatiaľ ducha nevidel : ) ale jeden môj kamarát vydával ked bol menší
mama mi rozpravala ze vraj ked som bola mala som videla vselico a casto sa s nimi aj rozpravala... ale co si pametam tak ked mal dedko pohreb, vsetci sme tam sedeli farar rozpraval tie svoje kravinky a vzadu kdesi za nim som videla muze strasne podobneho dedkovi len vyzeral mladsie a dival sa na nas a usmieval sa... vtedy som si myslela ze mal nejakeho brata o kt som nevedela ale preco bol tam a preco sa usmieval a preco mu chybal ten isty prst... a cele to bolo take ze sme sa na seba divali a usmievali a nikto iny ho vraj nevidel... potom mi nadavali ze som sa usmievala a neplakala na pohrebe ale zo smrti nebyvam smutna.. vzdy ma potom neskor strhnu emocie tych ludi kt ta drzia za ruku a nariekaju.. ako ked sa skupina ludi smeje a zacnes sa aj ty aj ked nevies preco... takze tak... inak to co vidavam nepovazujem za duchov ako takych a duchov ako takych iba obcas vnimam ked je to take miesto citlivejsie...
@25 ja som niekedy fest veril, robil s kamaratmi rôzne rituály somariny, ale nakoniec sme sa zhodli, že to máme všetko len v hlave JA si nerozumiem skoro s nikým takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale to čo som videla a to čomu sa bežne vraví duch moze byt nniečo prirodzené len velmi zriedkavé a nepoznané....nemusí to byt nič záhrobné
a kto neverí jeho vec, raz sa každý sám presvedči, že je to pravda....
Mne nesedíš do ideológie sveta ty preto v teba neverím.
s mojim svetonázorom sú kompatibilní, dokonca svojim spôsobom nevyhnutní - sú prirodzeným dôsledkom iných jeho častí.
a hej videla.
a môj ex s tým má veľmi zaujímavé skúsenosti dosť...
Natočila som jedno video a tam sa zjavila neindetifikovateľná (fúú, náročné slovo) vec. Doteraz si to neviem vysvetliť.
jj verím a nerozumiem si nikdy s ľuďmi čo neveria...