ja nekupujem,radšej si požičiavam,ale mala by som asi kupovať,kedže mám slabu pamäť.môžem mať doma iba 10 kníh a čítať ich dookola.taká som ja zábudlivá
určite áno, niekde ďaleko, ďaleko, musí byť ešte nejaký život, bolo by veľmi nepravdepodobné, že v celom vesmíre by bola Zem jediná planéta na ktorej je život.
život vo vesmíre je podľa mňa istý .... niekde tam určite niekto je a môžeme byť podľa mňa poriadne prekvapený tím, ako bude vyzerať ... možno sa na nás budú podobať (ak budú inteligentný), alebo budú niečo úplne iné, na čo sme dosiaľ nenarazili ..... aj keď v poslednom čase podlieham niektorým vedcom, ktorí tvrdia, že je príliš veľa nebezpečenstva v samotnej podstate vesmíru ... ale pán boh vie ako je to naozaj
@ypsylon nenapadlo ta ze tý vedci ti asi robia naschval???ze im to niekto prikaze???lebo keby sa ludia dozvedia pravdu tak by neboli taky pokojny ako su teraz....uvidime v decembri ci sa vratia alebo nie.......
malcharek pravdu máš.ešte aj tie kruhy v obilí vedci vedia vysvetliť(a to ma serie)robia to ľudia a používajú na to šablony.videla som dokument,kde to podľa tých šablon ozaj spravili(krásny piktogram)A myslím,že v decembri sa nič extra neudeje,ale je pravda,že dobre už bolo a spejeme iba do sračiek.začne to vojnou o ropu...
mimozemstania tam urcite su...problem je ze nase spôsoby ako zistit ich prítomnosť vo vesmíre sú príliš primitívne....veď my nevieme ešte ani fúziu využívať, vlastné slnko, ktoré je najväčším producentom energie v okolí nevieme poriadne využiť, tak ako chceme nájsť mimozemšťanov......ledva sme sa dostali na mesiac, na Mars o tom ešte len snívame....tak ako teda skúmať planéty, ktoré sú bilión krát ďalej od nás ako nejaký Mars.....momentálne je bezpredmetné či sú alebo nie sú nejakí mimozemšťania vo vesmíre (aj keď učite sú) pretože my musíme v prvom rade spraviť poriadky tu u nás....či už v sociálnom sektore tak aj v medzinárodnom sektore a tak aj v produkčnom sektore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale ja verím... veď rovnako, ako bolo spomenuté,
vesmír je obrovský...