mimozemske civivilizacie podla mna su , lebo bolo by to ohromne plytvanie priestorom keby sme tu boli sami =D ale sak hej , aj stare kresby na skalach ukazuju divne stvorenia co vyzeraju ze su v zkafandroch .. nemohol sa praclovek proste veci naucit tak ze : aha ved , toto vezmem aj toto a vznikne toto .. to je blbost... niekdo ho to musel naucit ako mi mame v skole ucitelov .. naucil by sa niekdo nasobit a citat sam ? medzinarodny jazyk ? bez cudzej pomoci ? nie , to je blbost
@kengurkaus Asi ani nie, nepamätám si nič také Len keď tak zrazu človek okolo seba cíti chlad a nemá ani prečo.. alebo mu niečo našepkáva.. dotkne sa ho, niekedy cítim také slabé prechádzanie po mojom tele.. nikdy nevieš
@1 hej chcem podotknut ze tie "mimozemske civilizacie" su miliardy rokov pred nami cize mi by sme mohli byt pred nimi ako nejake mini bakterie doslova bez intigeliencie kedze oni by mali uz ohromne stroje zatial co mi sme vymisleli pocitac =D wow , super =D mozno ked nas druh bol este na zaciatku vyvoja tak nejakej velice vyvinutej civilzacii ktora mala ohromne stroje a bola inteligentna hrozil zanik ich planety a tak isly hladat dalsiu planetu kde by mohli prezit ale to by bolo komplikovane kedze nikde vo vesmire na ziadenj planete niesu take iste podmienky .. hm , ale hej k teme .. prisly sem ze aha , vcelku obyvatelna planeta ale zistili ze tu je uz clovek tak ho naucili zakladne veci a odilsy , to by vysvetlovalo tie kresby roznych postav v nejakych oblekoch a helmach , co pripomina skafander... aj ked vyspelejsie civilizacie by dle meho nemaly taky skafander ako mi =D
@kengurkaus tak mam podobny nazor ako @matus123 , myslim ze vzhladom na nekonecnost celeho vesmiru je dost pravdepodobne ze v nom nie sme sami .... a k tym nadprirodzenym javom: verim ze je nieco mimo nase chapanie, mimo nasho zmyslami vnimatelneho sveta a videl som ducha (mozno to bol len vyplod mojej fantazie, ale to by si musel zazit)
@lochnessko vesmír je obrovský to hej, je zaujímavé sa tak zamyslieť, že sú aj iné civilizácie a oni tiež rozmýšľajú či sú samy a či nie a žijú si svoje životy úplne inak.. a my sa tu zabíjame
@matus123 ty si tiež divný podľa mňa by tu určite prišiel mimozemšťan učiť Kámenov z doby kamennej ... a myslíš že vyrobiť dajme tomu mobil sme sa museli naučiť od mimozemšťanov? podľa mňa sme na to prišli sami, väčšina vecí vzniká "aha ved , toto vezmem aj toto a vznikne toto " ...
Na duchom tiež, hoci u mňa je to ťažšie, lebo pred tým som moje halucinácie pripisovala duchom, a teraz prichádzam na to, že problém je v mojej hlave....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a mimo niekto určite žije
to maju byt spojene dve slova samozrejme kengurka a to druhe je aus ako australia lebo mam rada kengury a australiu, lebo tam ziju
a to myslím smrteľne vážne!!!!
UFO existuje, keďže je to neidentifikovaný lietajuci objekt a takých je neúrekom...
inak nie
(a keď budem veľká, pocestujem hviezdnou bránou! Už mám vytypovaných pár planét )
Na duchom tiež, hoci u mňa je to ťažšie, lebo pred tým som moje halucinácie pripisovala duchom, a teraz prichádzam na to, že problém je v mojej hlave....
@mielikki kým by si sa dostala na tú inú planétu kde existuje život mala by si asi 300 rokov
skriatkovia a upiri? co zijeme v rozpravke?