To je vtip nie? aj ked su kultury kde sa pije krv zvierat pri ritualoch takzemozno su aj ritualy kde sa pije ludska krv avsak to co ty kyslis je blbost
za upíra alebo vlkodlaka môže byť považovaný čovek trpiaci chorobou takže áno existujú či ale majú rovnaké vlastnosti a správajú sa ako tie fiktívne postavy to je otázka
@sugy1 pri všetkom rešpekte k Harleymu ako koordinátorovi (a to ako vážne, jediná postava, čo dokázala tam víťaziť aj s niečim iným ako kopou iskričiek a bubliniek a podobne), Cacnea je kus rozkošnejšia
ak by som už aj určite nie na tých kokotov a kundy z Twilightu.. pretože to poriadny upíri a vlkodlaci ani niesú a ako čítam profil zakladatelky diskusie a vidím oblúbenú knihu Twilight za prvé chce sa mi grcať...... za druhé myslím si že môžem hovoriť za väčšinu tých čo sa tu vyjadrila že isto nemyslia tých handrákov z tej knihy/filmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
iste tým!
I keď som mohla aj týmto, to je pravda
ale chcel by som veriť, a chcel by som aby bola nejaká veľká krajina na svete, kde by žili ale muselo by to mať aj nejaký protiklad ako víly
ja možno hej, je to rastlina