@kofolavsrdci ešte tu nebolo: on ma nemiluje
odpadáva mi noha ale nejdem k lekárovi, spýtam sa na birdzi tam mi určite niečo diagnostikujú
aká je toto pesnička
ako mám stiahnuť tento film
nefunguje mi tento program ale nepostnem screen
akej farby si mám na farbiť vlasy
čo si myslíte o homosexuáloch
čo si myslíte o ľuďoch čo nejedia mäso
videli ste už film XY
pomôžte mi s domácou úlohou lebo som moc lenivý
@tomas od nového roka by si mohol určiť nejakého admina čo bude mazať takéto fóra ktoré nemajú pointu
alebo možno nejak to fórum prerobiť nech sú tam niektoré témy permanentne vysvietené a nepridáva sa dookola to isté, tak ako v klasických fórach, bolo by to asi lepšie...
@luxie ale mna to zaujima, ci ludia veria v Boha, ked sa ti to nepaci tak to nehaj tak... a ani sa neangazuj do takej temy ani len ju nestukaj, len ju nehaj tak a rob sa ze neexistuje
@luxie uz existovala taka anketa? ak hej tak sa ospravedlnujem, ja som sa zaregistroval dnes, aj som to volade pisal, ale kedze par ludi sa zucastnilo, tak nevidim problem
@klol v pohode @6 som vypísala všetky časté témy možno som nejaké zabudla ja sa rada zapojím aj do ankiet aj do fór ale keď tu človek vidí trikrát do týždňa to isté začína to už byť trochu iritujúce, preto by bola fajn zmena fóra, kebyže sa to rozdeli ako klasické fórum...
@klol
nečuduj sa @luxie sa každému serie do života, kto jej nie je po vôli a čo jej jej proti srsti, takže je to jednoznačne, že si treba na ňu dávať pozor...
@zajkousko hlasovanie v ankete je sranie sa do života ok
ono fejky bývajú vtipné a je sranda že za celé tie roky si si udržal "fasádu" ale už začínaš byť nudný
@luxie
upozorňujem len druhých s kým maju dočinenia....
si veľmi zlá žena, z tvojích komentov srši nenávisť a zlo...
ak sa nezmeniš a čo najskôr nespamätáš, tvoj život bude plný utrpenia, duševného rozpoloženia a sklamaní...
a bol by som rád, aby si ani ty na mňa v budúcnosti nereagovala, ak tak neučiníš, pri každom svojom osobnom neúspechu si na mňa spomenieš a to by som skutočne nerád...
@luxie a @tomias to sú taký antispamovi anarchisti, kt. sa furt voľačo nepáči a majú na to svojské vysvetlenie a túžia po zmenách samozrejme myslím to v dobrom
@ortego len tak ma to zaujimalo, nemyslel som nic zle a ani som nechcel aby sa ste sa tu kvoli tomu hadali, ja neviem zaregistroval som sa vcera, uvidel som ze pridaj anketu, tak som pridal co ma napadlo, a to mam este v inventari niekolko zaujimavych otazok , napr. ci verite v mimozemstanov alebo proste bar co bar jake kraviny, lebo ked som videl, ze sa zase ludia hadali na novy rok v tom prvom tohtorocnom fore chcel som ich odtrhnut odtoho zrovna tymto, avsak nevyslo...
??.....lebo ked som videl, ze sa zase ludia hadali na novy rok v tom prvom tohtorocnom fore chcel som ich odtrhnut odtoho zrovna tymto, avsak nevyslo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
odpadáva mi noha ale nejdem k lekárovi, spýtam sa na birdzi tam mi určite niečo diagnostikujú
aká je toto pesnička
ako mám stiahnuť tento film
nefunguje mi tento program ale nepostnem screen
akej farby si mám na farbiť vlasy
čo si myslíte o homosexuáloch
čo si myslíte o ľuďoch čo nejedia mäso
videli ste už film XY
pomôžte mi s domácou úlohou lebo som moc lenivý
čo som zabudla?
alebo možno nejak to fórum prerobiť nech sú tam niektoré témy permanentne vysvietené a nepridáva sa dookola to isté, tak ako v klasických fórach, bolo by to asi lepšie...
pozri sa o niekoľko stránok dozadu
myslím že za 2 týždne sa ľudia takto radikálne nezmenili
nečuduj sa @luxie sa každému serie do života, kto jej nie je po vôli a čo jej jej proti srsti, takže je to jednoznačne, že si treba na ňu dávať pozor...
ono fejky bývajú vtipné a je sranda že za celé tie roky si si udržal "fasádu" ale už začínaš byť nudný
upozorňujem len druhých s kým maju dočinenia....
si veľmi zlá žena, z tvojích komentov srši nenávisť a zlo...
ak sa nezmeniš a čo najskôr nespamätáš, tvoj život bude plný utrpenia, duševného rozpoloženia a sklamaní...
a bol by som rád, aby si ani ty na mňa v budúcnosti nereagovala, ak tak neučiníš, pri každom svojom osobnom neúspechu si na mňa spomenieš a to by som skutočne nerád...
Čo chceš touto anketou zistiť ? Výsledok už máš.
A čo sa mňa týka, tak neveriť v Boha, t.j., neveriť v pravdu, je absurdum.
Ako si ich chcel odtrhnúť od hádania ?
??.....lebo ked som videl, ze sa zase ludia hadali na novy rok v tom prvom tohtorocnom fore chcel som ich odtrhnut odtoho zrovna tymto, avsak nevyslo...