Nie, mozno bude vyssia nezamestnanost, vacsia chudoba, vyssia kriminalita a vacsia kriza . . . ale koniec sveta, urcite nie. Teda mozno pre niekoho, ak bude na tom tak tazko, ze nebude mat kde byvat a co jest a p.
@Ooooo nie nevyznam a co ? ja sa vyznam v takych veciach vktorych sa vyznat chcem a to mi staci. kazdy moze verit tomu co chce a pochybujem ze ked niekoho budes presviedcat o opaku tak sa jeho nazor zmeni
Koncov sveta bolo zmyslených mnoho. Ten doposiaľ najväčší bol datovaný na rok 1000 n.l. , kedy sa všetci ľudia pokúšali dosiahnuť duchovnej rovnováhy. Všetko bolo rozdané medzi všetkých, chudobní sa stali bohatými a bohatí chudobnými. Každý bol každému rovný. Proste bola nastolená dokonalá rovnováha v nažívaní a čakalo sa len na samotný koniec. Ako inak, nič zvláštne sa neudialo. Rok 2012 je trochu iný. Za zmyslený ho považovať nemožno, tak ako aj za reálny. Existujú " fakty ", ktorým možno dôverovať na 100%, že príde zmena. No sú tu prítomné aj fakty opačného charakteru s rovnakým stupňom dôverihodnosti. No žiadne nehovoria o žiadnom konci. Len o zmene. Či k horšiemu alebo k lepšiemu, záleží len od nás. Ono tú zmenu v podstate pozorujeme už teraz, len žijeme v umelo vytvorenej domnenke, že všetko je normálne, nič zvláštne sa nedeje. Koniec koncov, všetko zlé je na niečo dobré....
@ooooo inak pekny blog...zase som sa dozvedel nieco nove...o tomto datume sa hovori vela...dokonca som cital ze sa zem zacne tocit opacnym smerom...podla mna koniec sveta nebude ale predpokladam ze nieco sa urcite stane
Najlepšie by bolo, keby sa asi taká zmena, že nám nebudú vládnuť politici, nebude triedenie vrstiev, nebude priemysel a bol by pokoj a mier. To by sa mohlo udiať.
Definuj najprv co je koniec sveta! Koniec sveta iste nebude, planeta tu bude len otazka je ci bude 6 miliard ludi alebo 3 alebo 1 miliarda ci par tisic ak vobec nieco. Ked k niecomu dojde tak k nejakej zmene vo svete ale koniec sveta by som to nenazval.
aj podla mna by dotyčný/dotyčná čo založil túto anketu mal definovať,,,pretože, aj ja mam taký názor, že ak myslel koniec sveta ako zánik planéty, tak to sa nestane,,,(aj keď?!),,,viac sa prikláňam k názoru(ako ty), že nastane len akási zmena,,,ale aká??no kto vie.....ved uvidíme
Majú prísť prevratné zmeny. Zákryt planét v tomto dátume bude zrejme spôsobovať isté potiaže v magnetickom poli. To je všetko čomu verím. Niečo sa prihodí, niečo podivné, možno to spôsobí kopec problémov, možno celkom nič. Možno sa to deje už teraz a v ten dátum to vyvrcholí. Sú to len špekulácie.
ja len dufam, ze tii ktori tej k******* veria, skocia den pred tym datumom z mosta, alebo daco inee si spravia. lebo uz ma fakt tie k******* z koncom sveta nasraly. a ked tomu tak veria, nemozu predsa po tom datume existovat. no nie?!
vsetci hovoria ze 21. 12. 2012 bude koniec sveta ale nikdo nepovedal o ktorej hodine! v ten den sa chytam mat svadbu a ak ju nestihnem a nahodou umriem ako slecna tak umriem od hanby!
a nie je to jedno, ci verim alebo nie?? je to u pici. ked bude ten konec sveta tak bude, co s tym narobim? mam sa teraz zacat modlit k Bohu, aby sa nic nestalo? hmm
Takze takto: V roku 2012 sa na 100% stane jedna vec - Olympiáda v Londyne. To si nejaka grupa antiglobalistov povedala "Ej, to bude koniec sveta", a vzniklo z toho toto. Celu tuto frasku s mayskym kalendarom by som zakazal a pokutoval by som kazdeho, kto tomu veri. Co za koniec sveta? Ake vizie buducnosti? Aj cely Nostradamus a jeho proroctva... To sa stane vo svete nejaka velka udalost a clovek s kopou volneho casu si niekde najde, co povedal Nostradamus, a ak sa to hodi, aplikuje nejaky jeho blabol na danu udalost. Tadá, proroctvo je na svete!
Ludia, vazne by ste sa mali vykaslat na vsetky konspiracne teorie. Uz len ten clanok na zaciatku, kde sa rozoberali cisla 0, 2 a 1. Bolo to myslene vazne?
Uz len tolko by som dodal, ze koniec sveta podla niektorych inych "vestcov" je daleko za rokom 2012... Kde je teda pravda?
Keď sa ľudia nad sebou neuvedomia, tak koniec sveta príde... Ale každému je to jedno... Zničili sme Zem, ale to je jedno, však??? Neviem, či 2012, ale raz to príde... A budeme za to môcť len my, ľudia...
Teda, ak nás netrafí dáky vesimírny šuter... O tom ale pochybujem, lebo NASA všetko "vyrieši"...
Vy myslíte ten film,ktorý hovorí že tohto dňa končí myský kalendár.Omyl.V tento deň končí len jeden cyklus mayského kalendára a teraz pozor,aké prekvapenie :začína ďalší.Apokalypsy,zničenia sveta,ragnorku sa skôr obávam vtedy ak si blbá ľudská populácia /ja tiež/ neuvedomí,že musíme zmeniť náš postoj k Zemi a využívaniu surovín.
ja si myslim ze 21.12.2012 nenastane koniec sveta, sice konci majovsky kalendar ale po nete som videl aj take nazory ze napr. citujem.... majovia nevedeli de je sever a juh a ne ze este koniec svete....ale aj ja si osobne myslim ze ziaaden koniec nepride, podla mna sa ludstvo nici samo a nici aj tuto planetu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Maximálne vypuknú nepokoje zmagorených más ľudí ktorý budú rabovať a úžívať si "posledné dni" života.
A potom voooháááá! Ostanú žiť a to už len bude karambol...
Toť moje konečné stanovisko k téme...
@kosmiklove
aj podla mna by dotyčný/dotyčná čo založil túto anketu mal definovať,,,pretože, aj ja mam taký názor, že ak myslel koniec sveta ako zánik planéty, tak to sa nestane,,,(aj keď?!),,,viac sa prikláňam k názoru(ako ty), že nastane len akási zmena,,,ale aká??no kto vie.....ved uvidíme
Ludia, vazne by ste sa mali vykaslat na vsetky konspiracne teorie. Uz len ten clanok na zaciatku, kde sa rozoberali cisla 0, 2 a 1. Bolo to myslene vazne?
Uz len tolko by som dodal, ze koniec sveta podla niektorych inych "vestcov" je daleko za rokom 2012... Kde je teda pravda?
Teda, ak nás netrafí dáky vesimírny šuter... O tom ale pochybujem, lebo NASA všetko "vyrieši"...