@foxhound co je triezve na tom, ze popries existenciu niecoho co nechapes?
Btw netvrdim, ze existuju duchovia a kadejake ine napdrirodzene javy, ale ich existenciu ani nevyvraciam. Clovek je este stlate dost sprosty tvor na to, aby mohol vypustat taketo "zarucene" hlasky.
nuž, ja som videl... a vtedy som naozajstne uveril- nie len tak.. ze pozriem si film o duchch... a mozno verim... ale len slovami. je vela veci, co si dnes ludstvo nevie vysvetlit a nepozna... este len teraz prichádzajú nové a nové objavy...
pozirme sa na veci z historického hľadiska... najskôr veci považujeme za nadprirodzené,potom ich objasníme a už sa ďalej nezapodievame nad tým akí sme boli hlúpy. .. ale myslím, že otázku duchov a boha... ale to je na dlhšie,si skrátka mnoho ľudí vysvetliť ani nechce..
Nepochybujem o existencii naprirodzených javov. Avšak boh a všetky náboženské téorie sú prehnané až príliž. Celkovo si myslím že božstvá s naprirodzenými javmi majú spoločné len nepodstatné minimum vecí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Btw netvrdim, ze existuju duchovia a kadejake ine napdrirodzene javy, ale ich existenciu ani nevyvraciam. Clovek je este stlate dost sprosty tvor na to, aby mohol vypustat taketo "zarucene" hlasky.
myslím, že veľa z nich takých ešte stále je
či je to tak pre všetky sa neodvážim tvrdiť
(i keď moje racionálne ja v tom má jasno, teda že nič také neexistuje)