Jestvuje niečo po smrti? Ak áno tak čo to podľa vás je?
Nebo, peklo, valhalla?
Alebo funguje reinkarnácia?
Alebo sa pri najlepšom presunieme na inú úroveň?
... ono pri niektorých jedincoch sa treba vzdať vidiny centrálnej mysle ... ale napríklad ešte by tu bola asexuálna reprodukcia... ktovie možno sa to raz podarí aj u ľudí ...
@darksider96 Inak a nepríde ti to desivé? Pretože mne osobne áno. Neustále dookola sa rodiť, žiť a umierať, večný kruh bez cieľa. Proste bez nejakého vyššieho zmyslu.
K téme- verím v posmrtný život, hoci radšej by som neverila. Ako ateistka by som mala asi oveľa ľahší život, keby som verila, že smrťou všetko končí
@nostroma Proces reinkarnácie sa dá ukončiť tak, že budeš praktizovať bhakti yogu, vzdáš sa všetkého hmotného a začneš žiť v súlade s dharmou Ak sa ti to podarí, tak odídeš do sveta bohov. Proste do inej dimenzie. Kresťania tomu vravia nebo.
Ale je dosť možné, že keby som si bola istá, že po smrti nepôjdem do pekla, stal by sa zo mňa "padouch". Robila by som si čo by sa mi zachcelo bez ohľadu na ostatných. A mohla by som tak znepríjemňovať život ostaným stále dookola, a vôbec by sa mi nechcelo odísť do inej dimenzie, keby som sa tu mala tak skvelo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nebo, peklo, valhalla?
Alebo funguje reinkarnácia?
Alebo sa pri najlepšom presunieme na inú úroveň?
ked umrieme ,umrie s nami aj nase vedomie
K téme- verím v posmrtný život, hoci radšej by som neverila. Ako ateistka by som mala asi oveľa ľahší život, keby som verila, že smrťou všetko končí