z princípu, lebo v to verí moja mama, v čo verí ona, neverím ja.....ale nie, dobre, nebudem blbá...UFO je neidentifikovateľný lietajúci objekt a popravde, často sa mi stáva že preletí okolo mňa niečo, čo neviem identifikovať ...v to verím...ale žeby to zostrojili hyperinteligentné civilizácie z iných galaxií, to je na mňa trochu moc
skratka UFO znamena Unidentifyed Flying Object teda neidentifikovatelny lietajuci objekt po nasom ... a to je na 100% prototyp nejakeho noveho supertajneho armadneho lietadla ... co sa tyka pozorovania UFO v 50tch, 60tych rokoch myslim si ze to bolo ucelove aby vystrasili ludi .. lepsie sa ovlada clovek ktory ma strach pred niecim .. a propaganda funguje celkom dobre
co sa tyka mimozemskeho zivota ten existvat moze ( otazne je do akej podoby sa dokazal vyvinut ) uz dnes vieme odhalit planety ktore obiehaju okolo cudzech hviezd .. ale este sme nenasli taku ktora by splnala aspon zakladne podmienky pre udrzanie sa zivota ( bakterialneho ) t.j spravna teplota ( aby mhla voda existovat v kvapalnom stave ) kamennny povrch ( terestrialne planety ) a schopnost planety si udrzat stabilnu atmosferu. ak vs tato tema zaujima tak viac sa docitate na » www.exoplanety.cz/...
verím v neidentifikovateľný, lietajúci objekt a verím aj v život niekde vo vesmíre... veď to je veľké, a prečo by aj na inej planéte nemohol lietať nejaký hmyz? no nechce sa mi veľmi veriť, že niekde existuje niečo vyspelejšie, ako človek, aj keď... človek nikdy nevie
@dhampir "neidentifikovatelny lietajuci objekt po nasom ... a to je na 100% prototyp nejakeho noveho supertajneho armadneho lietadla"
... prečítaj si to ešte raz preložiť si to očividne vieš, no chápať, tomu nechápeš keď to je neidentifikovateľné, ako môžeš vedieť, že to je " prototyp nejakeho noveho supertajneho armadneho lietadla"??
mimozemšťania nás pekne pozorujú a smejú sa na nás, no možno nesmejú ale plačú, ako to tu tým ľuďom pekne jebká na tekvicu. ako dokážu pre skurvené peniaze zabíjať a nevážia si to skutočne dôležité. ináč mohli by našu zem napadnúť a vyhladiť to tu.
keďže UFO znamená neidentifikovateľný lietajúci objekt tak áno... vo vesmíre lieta veľa vecí ktoré nedokážeme identifikovať a neznamená to hneď nejakých mimozemšťanov ...
@purenarcissism tak ale skriatkovia tiez nie su prave najobycajnejsie stvorenia. ja kebyze ich vidim tak nem problem uz pripustit existenciu akejkolvek bytosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Podľa mňa aj vyspelé civilizácie.
Ale tie mohli byť, môžu byť, ale aj mohli byť, ak si to dáme do časovej osi, je to veľká pravdepodobnosť.
co sa tyka mimozemskeho zivota ten existvat moze ( otazne je do akej podoby sa dokazal vyvinut ) uz dnes vieme odhalit planety ktore obiehaju okolo cudzech hviezd .. ale este sme nenasli taku ktora by splnala aspon zakladne podmienky pre udrzanie sa zivota ( bakterialneho ) t.j spravna teplota ( aby mhla voda existovat v kvapalnom stave ) kamennny povrch ( terestrialne planety ) a schopnost planety si udrzat stabilnu atmosferu. ak vs tato tema zaujima tak viac sa docitate na » www.exoplanety.cz/...
... prečítaj si to ešte raz preložiť si to očividne vieš, no chápať, tomu nechápeš keď to je neidentifikovateľné, ako môžeš vedieť, že to je " prototyp nejakeho noveho supertajneho armadneho lietadla"??
no pekne ale inak zase musím súhlasiť s @fxx a hovorím to stále že nechápem ako môže byť niekto tak sebecký že si myslí že je v celučičkom vesmíre sám
maju tak super jedlo
@purenarcissism sranda, u teba by som celkom cakal, ze veris