mne na autogramiáde minule veštila jedna baba vraj mám transcendentne schopnosti a pýta sa ma prv, z ktorej ruky mi má veštiť (skrz to, či som pravák/lavák) vravím, že neviem, tak veštila z oboch, okrem vyššie uvedeného "faktu" vravela len "hmm, hmmm" a napokon povedala, že sa to ešte len učí
veštice veštia podľa toho čo im vy poviete, napríklad keď prídete do veštiarne smutný a spýtate sa jej ako to bude ďalej s vašim partnerom hneď pochopí a začne vám kecať : vidím vo vašom vzťahu nejaké problémy, maly by ste... a stále používa slová, možno.. nie že by povedala narovinu :s všetko vám vyčíta rovno z tváre nie z rúk, len klame! Vešticiam neverím
Ja som poverčivý a všetkému verím!! Aj som sa to učil doniesli mi takú knižku aby som to naštudoval. A najprv som si seba začal prevešťovať!!!Ale som aj nábožensky založený a rychlo som zabrzdil!!
Podľa hesla"Nechaj Bohovi čo smie vedieť len on a zasa nechaj Kubovi
len to čo môže vedieť len Kubo!!! Ja nemusím mať žiadne Božské schopnosti!!vystačím si aj so svojím zdravým rozumom!! Netreba to
podceňovať!!!Ej veru dosť sa o sebe dozvieš ak to naozaj začneš robiť aj také čo by si nechcel vedieť!!! To je niečo ako daktyloskopia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mne "veštica" vyveštila, že budem mať päť detí (a z toho jedno postihnuté)... a ja že podľa čoho to súdi a ona, že podľa počtu mojich prstov
Ešteže toto brutálne veštenie som mala zdarma
Podľa hesla"Nechaj Bohovi čo smie vedieť len on a zasa nechaj Kubovi
len to čo môže vedieť len Kubo!!! Ja nemusím mať žiadne Božské schopnosti!!vystačím si aj so svojím zdravým rozumom!! Netreba to
podceňovať!!!Ej veru dosť sa o sebe dozvieš ak to naozaj začneš robiť aj také čo by si nechcel vedieť!!! To je niečo ako daktyloskopia
a to je naozaj veda!!!