keď si napíšeš ten svoj "problém" alebo otázku niekam do wordu, alebo do poznámkového bloku, skopíruješ to a počkáš kedy presne odbije tá presná hodina a minúta, tak máš šancu, že ti aj odpovie.. lebo tam zvykne písať dosť veľa ľudí, mne sa podarilo raz dostať aj odpoveď
@delegatka a ako ti odpovedala?? bolo to niečo rozumné?? ...a to sa aj publikuje ten tvoj príspevok? či je to súkromné?? a dakujem ti veľmi, veľmi pekne
@veselica publikuje, keď aj pošleš tú otázku a nebudeš už môcť byť pri pc, tak si to tam potom môžeš prečítať v archíve online rozhovoru s vešticou. ale napíšeš tam len krstné meno a dátumy narodenia, tak zasa až tak príliš verejné mi to nepripadá.
no a to čo povedala mne - teraz s odstupom času mi to príde logické čo mi povedala, aj keď teraz by som tam takú banálnu vec s vešticou nepreberala.. ale tak v tom čase ma to trápilo
Ja by som rada pridala hned dve svoje skusenosti do vašej diskusie musim sa priznat že som bola tesne po rozvode u kartarky a povedala mi, ze ma nečaka v najbližšom roku žiadna zmena a vyčerpavajuce obdobie a tak. A ja som sa za mesiac zoznamila s mojim sučasným, manželom, ta tri som si ho vzala za 10 mesiacov sme čakali našu dcerku a za rok a pol sme si kupili domček tak neviem čo je teda obdobie plne zmien ak toto bolo obodobie bez zmien....
Ale musim pridat aj svoju skusensot z poslednych dni kedy som skusila prvykrat vyklad kariet cez mail od kartarky a musim povedat že som bola maximalne nadšená. Všetko mi perfektne sadlo ako minulost tak aj to čo sa deje teraz (že čakame babatko) a aj buducnost sa mi pomaly plní. Teda pani andrea@kartarka.sk klobuk dolu ale pani Preislerova teda už nikdy viac. Nehovoriac o tom, že u prvej pani kartarky som nechala 40 ečiek a to si hovorila ešte lacna a u pani Andrejky asi 10 eur a neporovnatelny vysledok.
Teda prajem štastnejšiu ruku niekedy su to naozaj len tahači penazi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
keď si napíšeš ten svoj "problém" alebo otázku niekam do wordu, alebo do poznámkového bloku, skopíruješ to a počkáš kedy presne odbije tá presná hodina a minúta, tak máš šancu, že ti aj odpovie.. lebo tam zvykne písať dosť veľa ľudí, mne sa podarilo raz dostať aj odpoveď
no a to čo povedala mne - teraz s odstupom času mi to príde logické čo mi povedala, aj keď teraz by som tam takú banálnu vec s vešticou nepreberala.. ale tak v tom čase ma to trápilo
Ale musim pridat aj svoju skusensot z poslednych dni kedy som skusila prvykrat vyklad kariet cez mail od kartarky a musim povedat že som bola maximalne nadšená. Všetko mi perfektne sadlo ako minulost tak aj to čo sa deje teraz (že čakame babatko) a aj buducnost sa mi pomaly plní. Teda pani andrea@kartarka.sk klobuk dolu ale pani Preislerova teda už nikdy viac. Nehovoriac o tom, že u prvej pani kartarky som nechala 40 ečiek a to si hovorila ešte lacna a u pani Andrejky asi 10 eur a neporovnatelny vysledok.
Teda prajem štastnejšiu ruku niekedy su to naozaj len tahači penazi.