Ja by som dal na liečenie takých ľudí alebo prevýchovu. Lebo čo tmu veria, že nejaký trt im niečo povie tak nie je normálny.
2. vec je keď to pôjdem teda skúsiť. A aj mu zaplatím. Ale všetko čo mi vyveští si spíšem a zároveň s ním spíšem zmluvu o to, že ak mi niečo z toho nevýjde tak mi zaplatí min. 100 násobok toho čo mu ja dám a keđ nie tak exekúcia a tak dál.
@tommyhot vestecke schopnosti su omnoho zriedkavejsie nez pekne baby. to, co som napisal, povedala btw samotna vestkyna. k tomu zvysku: je mnoho pripadov, kedy veštec predpovedal UPLNE PODROBNOSTI danému cloveku, ktore nemal ako vediet a ktore by ten clovek nezveril ani najblizsiemu priatelovi. napr. herecka vilma jamnicka bola taka - vyvestila si aj datum vlastnej smrti, ktory na naplnil, to racionalne nevysvetlis
@antifunebracka presne tak lenze to ovce nepochopia.. nic co sa neda vysvetlit tomu neveria ale keby napisali ze "americki vedci dokazali" tak hned je to "pravda"....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Je mi ťa lúto
p.s. som v okoli BB
2. vec je keď to pôjdem teda skúsiť. A aj mu zaplatím. Ale všetko čo mi vyveští si spíšem a zároveň s ním spíšem zmluvu o to, že ak mi niečo z toho nevýjde tak mi zaplatí min. 100 násobok toho čo mu ja dám a keđ nie tak exekúcia a tak dál.
Tu ti dám niečo na zamyslenie:
» serialy.sledujufilmy.cz/south-park/6-se...
existuje ľudská psychika a ľudia, ktorí ju vedia ovládať.
A k teme. Nie, na kokotiny neverim. Vestci ti porozpravaju vseobecne veci, ktore zneju osobne, ale vztahuju sa takmer na kazdeho.
Nieco na tento styl