3D mihalnice jedine ak ti nalepia pekne po jednom v salone.. ináč su mega dobré špirálky od lorealu skoro všetky.. a potom maybelline su dobré tie žlté collosal...
@1
a používam tiež All in one od Alverde - jej jediná nevýhoda je, že keď príde do kontaktu s vodou, tak sa hneď rozmazáva (stačí, že mi vybehne slza alebo ma trochu oprší), inak je super a dúfam, že ju neprestanú vyrábať
3D mihalnice sú umelé mihalnice, ktoré sa nalepujú po jednej a mali by vydržať pár týždňov. to pre tých, ktorí nevedia.
a čo sa týka najlepšej špirály, veľmi dobré ohlasy boli na Maybeline the Rocket volum express, tiež mám v pláne si ju kúpiť. ale spokojná som aj s Gosh eyedeal (to ak by chcel niekto tip na BIO), pekne zahustí aj predĺži. naopak som sa teda dosť okašľala na Alverde, inak majú dobrú kozmetiku, ale tá špirála je strašná. na denné líčenie možno, ale na nejaké výraznejšie nestačí...
Ja sa rovnako namaľujem s každou... ale celkovo sú podľa mňa najlepšie s takou štetkou že jedna polka krátka aby si si to tam naniesla a druhá polka štetky dlhšia a s tým si to tak predĺžil či jak..
kúp si klieštiky na mihalnice, primer/ sérum na mihalnice a až tak aplikuj špirálu, Po vonkajších kútikov očí si nalep dva - tri trsy mihalníc, to oko otvorí, na objeme pridá aj čierna ceruzka, či linka. Na momentálne ,,hity´´ never, orientuj sa na klasiku, ja som najspokojnejšia s Max Factor 2000 calories.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale tak najlepšie čo som mala ja boli big and beautiful od astor, rocket volum express a define a lash, a vonder lash dramatize z oriflamu
a používam tiež All in one od Alverde - jej jediná nevýhoda je, že keď príde do kontaktu s vodou, tak sa hneď rozmazáva (stačí, že mi vybehne slza alebo ma trochu oprší), inak je super a dúfam, že ju neprestanú vyrábať
neznášam špirály inak všetky
a čo sa týka najlepšej špirály, veľmi dobré ohlasy boli na Maybeline the Rocket volum express, tiež mám v pláne si ju kúpiť. ale spokojná som aj s Gosh eyedeal (to ak by chcel niekto tip na BIO), pekne zahustí aj predĺži. naopak som sa teda dosť okašľala na Alverde, inak majú dobrú kozmetiku, ale tá špirála je strašná. na denné líčenie možno, ale na nejaké výraznejšie nestačí...
... a poculi ste uz o tych novych ovsenych vlockach bez azbestu?