Nezàlezì to na pohlavì lekára, skor tak celkove ako sa v jej/jeho prìtomnosti cìtim a nakolko je to nutnè sa vyzliect... Naprìklad pred mojou obvodnou doktorkou sa hanbìm aj tricko dat dole v nemocnici pri predoperacnymi vysetreniami mi to zrazu vobec nevadilo, ani to, ze sa tam na mna naraz asi piati pozerali
Lekar (oboch pohlavi) videl tolko cikul a susiek, ze hanbit sa pred nim nedava absolutne ziaden zmysel. To ako by si sa hanbila od predavacky kupit chleba.
Inak nemam problem sa vyzliect pred nikym ak si to situacia dovoluje/vyzaduje.
nevadí mi vyzliecť sa pred lekármi, pokiaľ som oholená ked nie som, je to trošku trápne, ale čo už, zažila som si toho dosť čo sa týka vyzliekanie pred lekármi ale pred normálnymi ľuďmi sa hanbím, hlavne čo sú okolo môjho veku so starými (poväčšine) lekármi sa človek nemá čoho hanbiť, ale keď vidíš nejakú kamošku/spolužiačku čo ma super postavu, tak príde to klasické porovnávanie alebo dokonca zo strany iných ohováranie a konečná ale snažím sa si vždy povedať, že klídek, nikoho netrápi ako vyzeráš
ale ked som mala kramy, umierala som od bolesti (ale nie kvoli tym), isla som v prahe na pohotovost a typek doktor mi stiahol dole nohavice s nohavickami (s krvavou vlozkou) a nasledne strcil prst do riti
@bludiacient jj on mi potreboval daco nahmatat v zadku ze ci je tam vsetko ok
hadam nemusim hovorit ze potom mi bolo este horsie ako ked som tam prisla na urgentny prijem?
akoze sak dopici stale som zena a to nie je len tak ze mi niekto stiahne nohavice a strci do mna prst
fuj hnusne je mi ked si spomeniem na to
mno a vecer ma chytili take krce, bolesti, hnacka a vracanie ze som do tej posratej nemocnice isla zas, dokonca sanitkou a zas tomu istemu typkovi......
Keď prišli lekári do jednej vojnou postihnutej krajiny na strednom východe, kde sa predtým nesmelo vyzliekať ani u lekára, stretli sa s takými dermatologicko-venerologickými chorobami, ktoré poznali iba z učebníc, a to dokonca z podstatí podkapitol písaných malými písmenami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak nemam problem sa vyzliect pred nikym ak si to situacia dovoluje/vyzaduje.
aj to zažiješ, ak ľudstvo prejde do 5. dimenzie koncom roka 2022...
ale hanbil by som sa lekarovi skor ukazat nejaku vyrazku velku alebo vred hocikde na tele, to by som sa citil troska odveci
ale ked som mala kramy, umierala som od bolesti (ale nie kvoli tym), isla som v prahe na pohotovost a typek doktor mi stiahol dole nohavice s nohavickami (s krvavou vlozkou) a nasledne strcil prst do riti
tak to mi teda bolo KUS trapne
hadam nemusim hovorit ze potom mi bolo este horsie ako ked som tam prisla na urgentny prijem?
akoze sak dopici stale som zena a to nie je len tak ze mi niekto stiahne nohavice a strci do mna prst
fuj hnusne je mi ked si spomeniem na to
mno a vecer ma chytili take krce, bolesti, hnacka a vracanie ze som do tej posratej nemocnice isla zas, dokonca sanitkou a zas tomu istemu typkovi......
sila
ale tak ten prst asi poliečil, ked ti bolo horšie ako pred tým