podla mna je to o tom, ako to beries ty. ak budes stale rozmyslat o tom, ze henti chcu na tom zarobit, tak jasne, ze ich nebudes mat ''duchovne''
a neviem preco by sme to mali brat zle. kazdy si chce predsa zarobit a nemyslim si, ze by to nejako skodilo ostatnym ludom, ze idu nejake reklami. just enjoy incoming christmas a hotovo
Aj bez tých reklám a pod. by neboli Vianoce, aké majú byť. Pretože Vianoce nie sú o rodine, priateľoch, darčekoch, jedle ani o ničom takomto a nám ľuďom to často nedochádza...
Mne by už ani tak nevadili salónky a čokoládoví mikulášovia ktorých vykladajú v obchodoch v septembri, vianočné letáky LIDLu a podobne.. vytáča ma že musím vkuse prepínať telku s vedomím, že tie čoraz trápnejšie vianočné reklamy budú bežať aspoň 2 mesiace. (tak napríklad tie Tmobile..fuh..)
Ja som včera ráno išla do tesca, že kúpiť si desiatu a tam už vianočná výzdoba. Ale tak pomyslela som si svoje a ďalej som to neriešila. Ani reklamy v telke nejako neriešim, proste to ešte nevnímam.
Pre mňa nastáva vianočný čas fakt že týždeň pred 24. decembrom, vtedy to už vnímam ako vianočnú atmosféru a začínam sa tešiť .
A darčeky... možno tento rok kúpim nejakú maličkosť dvom-trom kamarátom a rodičom tiež len niečo malé, čo ich poteší, alebo niečo čo využijeme doma. Takže s týmto sa veľmi stresovať nemusím čiže to riešim až v decembri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale každý má Vianoce také, aké si ich spraví a ako sa dá ovplyvniť
pre mňa Vianoce znamenajú vyzdobiť dom, napiecť koláče a byť s rodinou
btw : a čo ? nezmeníš to nijak touto diskusiou, ďalej pôjde každému len o peniaze
@sompovedal a zbytok je o čom podľa teba ? veľká noc, mikuláš, valentín...
a neviem preco by sme to mali brat zle. kazdy si chce predsa zarobit a nemyslim si, ze by to nejako skodilo ostatnym ludom, ze idu nejake reklami. just enjoy incoming christmas a hotovo
Veď prečo by mali byť rodiny spolu zrovna na Vianoce ?? .. veď majú držať spolu stále
a nie je k tomu treba sviatok no nie ??... máme sa ľúbiť, pomáhať si ...stále ...
Každý rok sa opakujú podobné pičoviny ...
reklamy na vianoce už v októbri a podobne...
Vám skolákom sa to zdá priskoro ved este 2-3 mesiace
Ale ked budete pracovať vybavovať si bývanie a rozne iné papierovačky tak ti je ten mesiac až príliš krátky a ubehne ako voda...
Asi vedia prečo ich pripomínajú osobne sa už chystám nakupovať na další týžden...
Pre mňa nastáva vianočný čas fakt že týždeň pred 24. decembrom, vtedy to už vnímam ako vianočnú atmosféru a začínam sa tešiť .
A darčeky... možno tento rok kúpim nejakú maličkosť dvom-trom kamarátom a rodičom tiež len niečo malé, čo ich poteší, alebo niečo čo využijeme doma. Takže s týmto sa veľmi stresovať nemusím čiže to riešim až v decembri