Reagujem na predošlý fórum, v ktorom som sa pytal ci vám babam neba ked priberiete cez Vianoce, tak sa vas chcem spýtať ako ste travili Vianoce a koľko ste pribrali?
ja nechapem, co je to za princip, ze kazdy musi pribrat? poste v com je to ine nez pocas celeho roku? cvicit cvicim aj tak a dokonca jem menej nez bezne, lebo tie jedla ako kapor, salaty, kacice, zakusky uplne nenavidim
ja som pribrala 2,5 kg lebo som jedla vsetko co som chcela, kolaciky a salat a rezne a vsetko proste, sice som len tyzden bola doma ale stihla som len raz cvicit za ten cas a cpala som sa fakt vselicim
ale neva no to zhodim rychlo snad a este 6 k tomu a budem spoko uz
No celý týždeň som hrešil, ale nejako na postave ani na kilách sa to neprejavilo. Stále som tá pekná a zlatá koala Príjemné zistenie bude aspoň menej práce...
trochu som pribrala, skôr som ale opuchnutá a plná vody. presné čísla vravia, že som sa z 61 vyhupla na 62,5 kila, neviem sa dočkať až to zhodím tak rýchlo ako som to nabrala. vždy po takom junk foodovom období mám guľatú tvár blehuky.
este som sa nevazila, lebo nasa vaha ukazuje tak +5kg, ale okrem kolacov som toho zas tak vela nezrala, a sladke jem stale, takze snad to nebude az tak vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a Vianoce som travila s rodinou a kamaratmi a nevazila som sa..je mi uplne jedno ci som pribrala
ale neva no to zhodim rychlo snad a este 6 k tomu a budem spoko uz
a ja praveze cez vianoce jedine nezdrave, co jem, su medovniky.
a pohybu mam tak ako predtym, kazdy den si pocvičím.
nejak necitim, ze by som bola tucnejsia
možno kilo abo 2 a to len preto že som doma a je navareno a hocičo
vraj.