Priatel vam k sviatku kupi vibrator,ako zareagujete? CH:kupili by ste priatelke vibrator alebo inu hracku?(aku?). Pouzivate nejake sex.hracky pri milovani/sexe?
Ale keďže pracujem v sexshope, mne je veľmi riskantné podarovať vibrátor... ak by mi kúpil nejaký nekvalitný shit, ešte by som sa odula, že si ma neváži natoľko aby mi dal dačo poriadne
A ja ak by som mala priateľku, určite by som jej vibrátor podarovala! Obzvlášť pokiaľ by ešte žiaden nemala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a tresla bych mu ním po hlave a spýtala sa, či má nejaké komplexy, keď si myslí, že on ma málo uspokojuje
ale nie, kraviny, asi by som sa fakt len hrozne červenala a koktala a púlila oči a bola zarazená
Asi by som sa hambil vôbec ísť do sexschopu : D
a nahodou by bol vibrator lepsi nez ja a potom by som si este trieskal hlavu o stenu..
Tú skoro ovalilo a všetci smiech
Ale keďže pracujem v sexshope, mne je veľmi riskantné podarovať vibrátor... ak by mi kúpil nejaký nekvalitný shit, ešte by som sa odula, že si ma neváži natoľko aby mi dal dačo poriadne
A ja ak by som mala priateľku, určite by som jej vibrátor podarovala! Obzvlášť pokiaľ by ešte žiaden nemala.
Neviem, nejak si na darčeky nepotrpím, je mi to dosť jedno
ale putá sú fajn
a dufam ze aspon daky poriadny [url= » www.topsexshop.sk/kategoria/vibra... ]vibrator[/url] :
a dufam ze aspon daky poriadny [url= » www.topsexshop.sk/kategoria/vibra... ]vibrator[/url]