dobre preformulujem debilnu otazku : aké mate skúsenosti s duchmi ? videli ste už ich ? samozrejme je to otázka pre tých čo na nich veria.....preto vyžadujem odpovede len od nich ale samozrejme niektorí pacienti z birdzu to nepochopia a musia sa ukazovať v každej diskusii aj ked sa ich netýka ..čiže nech sa pači sledujte nasledujúce reakcie ktoré teraz napíšu.......A SAMOZREJME K TÉME
idem idem...a ty pekne sleduj forum aby ti neunikli nejake nove prispevky....ukaž ľudom nech vidia aky si ty virtuálny pán a v realite krám....dobrú noc
verím z dôvodu, že som zažil tu sitáciu stretu s duchom, nebolo nič také, aby som jásal, v týchto momentoch človek skamenie a praje si mať pri sebe 100 ľudí..
a kto neverí, tak nech neverí, ono príde čas, že uverí
Ja som asi videl ducha. Išiel som z baru peši, po ulici, popri jednom opustenom dome, v ktorom už minimálne 24 rokov nikto nebýval. Ako som tak išiel, pozrel som sa do okna, a jeb, biela postava, ako keby mi ukazovákom ukazovala ,, poď sem ". Do tedy som na duchov neveril, ale po tejto skúsenosti verím.
Véééérím v ducha ľudksej kokotnóóóósti
svääätú cirkev kokotóóóóóv
spóóóločenstvo jebnutýýýých
óóódpustenie debilóóóóm
vo vzkriéééésenie spróóóstostííí
a že jéééébnutosť je večnáááá
Ááááméééén
(Fun fact: Pokusom o zosmiešnenie akéhokoľvek kresťanského textu sa človek dopúšťa svätokrádeže.)
Fuu videl som ich hodne veľa, najviac asi vo filme poltergeist, ale bola to riadna hovadina na žiadne paranormálne javy neverím pokiaľ nezažijem, nezažil som, ale ako ľudia hovoria svoje príbehy o duchov, tak si želám každý deň aby ma navštívili, bol som zúčastnený na rôznych rituálov privolavani duchov démonov no nič nula bodov, zbadal som len citlivejšie vnímanie, takže nič moc... Prepáč že som skeptický, ale je to blbosť a ľudia ktorí veria alebo videli sú psychicky veľmi citlivý ľudia...
jeden moj známy tiež tak reagoval..smial sa že jaky duchovia to je vymysel bla bla bla...až pokial ho važne neuvidel..ta chlapec sa až zosral...a teraz sa smejem ja ....ono kto sa o to zaujima s pátra po tom ta pochopí.....
no nebol to priamo že duch,nejaké postava alebo čo,ale videla som len nejaké tiene...bola som sama v miestnosti a sedela somna zadku tak môj tieň to nemohol byť
@vreskot000
tento človek je živým obrazom a príkladom pokúšania diabla, ktorý vie, že jeho koniec sa blíži....
smutná to duša človeka, ktorú stvoril Boh, pretože sa nemôže vrátiť pod Otcovu strechu....
ak ma Boh vyslyší, jedného dňa uvidím jeho posledný súd....
bude to zrejme smutný, veľmi smutný pohľad...
@vreskot000@marcello1111 Chlapci to, že si nepripúšťate možnosť, že ak je pravda to čomu veríte, tak skončíte v pekle so mnou, tak to ste iba hovienka, ktoré si myslia, že voňajú jak malinová marmeláda. Narušené je kázať o dobre s vyhrážkami a odsudzovaním v papuľkách. Možnosť súdiť má len Boh a vy len sadáte diablovy, ktorého zosobňujem na lep a podliehate pokušeniu najvačšieho hriechu- hrať sa na Boha. A obaja viete z toho kvanta písomností, že Boh odpúšťa všeličo, ale toto nikdy nikomu neodpustil
@vreskot000 To je tvoje ospravedlnenie Tak to sa tesim na ten tvoj blby vyraz v tvary pri tom masteni kakáčov so Satanom, ze preco sa ti to valstne deje.
@vreskot000
on je ťažký feťák, rozpredáva všetko čo môže, lebo nemá ani na kvalitný matroš a ten čo užíva z neho robí tohto chudáka....a ano je psychický narušený, sám to vieš najlepšie zhodnotiť, robíš v zdravotníctve a stretávaš sa tam s takými prípadmi...
treba sa za neho modliť, lebo jeho duša nemôže za to v akom tele sídli, premárnil a zničil vo svojom živote čo mohol, diabol s ním metá ako sa mu chce...
a preto aj pletie 5. cez 9. a mysli si, že má pravdu....
smutný to koniec človeka, ktorého stvoril Boha na vlastný obraz a ešte smutnejšie, že si vybral cestu do zatratenia ....
@vreskot000 Počuj inak. Ty akože veríš tomu čo ti splieta táto buzerantska fetka @marcello1111 ? to mi ako tvrdíš, že sa stotožňuješ z človekom ktorý tvrdí, že pápež je antikrist? Ako teraz sa ťa toto pýtam s úpnou važnosťou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Nie aby si bol rad ze ti to tu zije komentarmi
@17
Som fanda v UFO.
a kto neverí, tak nech neverí, ono príde čas, že uverí
svääätú cirkev kokotóóóóóv
spóóóločenstvo jebnutýýýých
óóódpustenie debilóóóóm
vo vzkriéééésenie spróóóstostííí
a že jéééébnutosť je večnáááá
Ááááméééén
(Fun fact: Pokusom o zosmiešnenie akéhokoľvek kresťanského textu sa človek dopúšťa svätokrádeže.)
tento človek je živým obrazom a príkladom pokúšania diabla, ktorý vie, že jeho koniec sa blíži....
smutná to duša človeka, ktorú stvoril Boh, pretože sa nemôže vrátiť pod Otcovu strechu....
ak ma Boh vyslyší, jedného dňa uvidím jeho posledný súd....
bude to zrejme smutný, veľmi smutný pohľad...
on je ťažký feťák, rozpredáva všetko čo môže, lebo nemá ani na kvalitný matroš a ten čo užíva z neho robí tohto chudáka....a ano je psychický narušený, sám to vieš najlepšie zhodnotiť, robíš v zdravotníctve a stretávaš sa tam s takými prípadmi...
treba sa za neho modliť, lebo jeho duša nemôže za to v akom tele sídli, premárnil a zničil vo svojom živote čo mohol, diabol s ním metá ako sa mu chce...
a preto aj pletie 5. cez 9. a mysli si, že má pravdu....
smutný to koniec človeka, ktorého stvoril Boha na vlastný obraz a ešte smutnejšie, že si vybral cestu do zatratenia ....