nám sa včera podarilo zazrieť nejakú trojuholníkovú svetelnú formáciu, ktorá sa pohybovala dosť vysoko a dosť nepravidelne na to, aby to bolo lietadlo...v NZ nad južným obzorom okolo 21:15...jasne ju videlo 6 ľudí...
ja som videl iba to bratislavské UFO čo je na tom moste (tá reštika na moste)
a raz som bol s kamarátom vonku, on čakal na nočný bus na Dlhé Diely a ja som s ním čakal a bolo tam také obrovské divné žlté v diaľke, najprv som myslel, že v Maďarsku vybuchla atómová bomba, potom ma v duchu napadlo, že to je UFO a nakoniec to bol mesiac
no ja som to videl vyhulený jak som išiel domov a vravím si dpč niekto by povedal že je to ufo a su to určite neake lampiony čo niekto vypustil ,len nachvílu som odvratil zrak a už tom tam nebolo, tak mi začalo buchať srdce ty vole, som myslel že tí ufoni počujú čo si myslím
@Dejf Preto je to UFO - neidentifikovaný lietajuci objekt - snaď je to už z názvu jasné
Ale teraz vážne neviem či je to vždy tak ale mna vždy presne otom istom čase ako sa tu píše 21:15 - unesu - a vždy cez weekend a potom ani neviem ako sa objavím rano doma a strasne ma bolí hlava.
2x...a haluz fakt...a našťastie nikdy nie sama...lebo by som si pripadala ako nadrbaná...a to raz bolo po ceste do roboty,a raz keď som došla z poobednej...tak nadrbanosť nehrozila ani v jednom prípade...
pred pár tyždnami sme s kamošmi vydeli nejake dve svetelene zrdroje veľmi nísko nad zemou a pomaly pohybujúce sa dva krát sa obehli a zmizlo to do teraz neviem čo to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Už rastú tie zázračné hríby zas?
my sme sa radšej odpálili až potom...na ufónov...
a raz som bol s kamarátom vonku, on čakal na nočný bus na Dlhé Diely a ja som s ním čakal a bolo tam také obrovské divné žlté v diaľke, najprv som myslel, že v Maďarsku vybuchla atómová bomba, potom ma v duchu napadlo, že to je UFO a nakoniec to bol mesiac
Ale teraz vážne neviem či je to vždy tak ale mna vždy presne otom istom čase ako sa tu píše 21:15 - unesu - a vždy cez weekend a potom ani neviem ako sa objavím rano doma a strasne ma bolí hlava.