Hai .
Takže , ako sa teraz pridáva video na webku ? do teraz to šlo cez ten kódń pod YT videom , zdielať/vložiť .
Lenže teraz mi akurát mrdne ten kód do popisu webky a proste žiadne videjko sa nekoná , sa .
@mysteriousmonkey aky stary kod? mam to urobene podla toho 100 rocneho navodu, ktory na birdzi fungoval cely cas. kde za v/ som prepisal tie hakybaky, ktore su v linku na yt. vid:
@trdelniiiq presne som to prepísal ešte aj z toho obrázku , mám to na 100 percent zhodné , ale aj tak sa nič nekoná . ešte aj to isté video by to malo byť .
resp. kedy si to menil? lebo ja som to skúšala asi 2 dni dozadu, čiže ak si to robil dávnejšie, ide ti to... ale teraz keby si vymenil tú časť kódu za iné video, nepôjde ti to podľa mňa...
@luc.ka tak je pravda, ze som si to daval davnejsie, takze mi to mozno ostalo na webke a vyhlo sa to nejakym chybam, ktore sposobuju, ze teraz to nejde.
preco maju vseci kreslene profilove obrazky ? aj ja chcem a preco som sem klikla len preto ze tam bolo pisane sex a webka ? chcela som sa z niekoho vysmiat ze to chce cez webku (((
nefunguje to momentalne, lebo je to vraj obrana pred skodlivymi kodmi, ktore si tam niektori naruseni jedinci davali a zistovali tak prihlasovacie hesla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@tomas už nejdú vkladať ytb videá do webiek?
<embed src=" » www.youtube.com/v/EIyixC9NsLI?f... " type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="480" height="385">
a funguje to? lebo ja som chcela vymeniť staré video za nové, a tak už nemám žiadne, lebo po novom to už nefunguje -.- viva la "funkčný" brdz
nemošeš mi sem skopírovať tú časť kódu od ?fs= po always? nechce sa mi to prepisovať
@tomas inak fungovlao to aj po update na nový BIRDZ , potom asi po týždni som si všimol že to nejde , nejak som to neriešil ...
S týmto wannabe facebook updateom tento portál prišiel o všetky pridané hodnoty :/
na tu mas az po koniec
fs=1&hl=sk_SK" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="480" height="385">
No a tak trochu som chcel aby to tak vyzeralo
vzhľadom na @16 je zjavné, že tomáš odvtedy majstroval a vymajstroval.