Vidia alebo cítia psy nadprirodzené veci (duchov) ?
Nazdar, mňa by zaujímalo či psy vidia alebo cítia nadprirodzené veci.
Bývam v dome a mám 6 mesačného psa (kríženec) ktorý je priateľský, poslušný, naučený a hlavne je pokojný. Ale niekedy (väčšinou v noci okolo 00:30) keď už zvyčajne spím, s
Z vlastnej skúsenosti viem, že náš pes nechodí za ľuďmi, ktorí sú nám so starým nesympatickí. Nielen nám, ale všeobecne sú to hajzel ľudia. Či sa len prispôsobuje pocitom jej ,,svorky", alebo je za tým niečo viac, neviem, ale nech je ako chce- teší nás to
Však ja osobne verím tomu, že psy vidia, cítia, vnímajú ďalej a viac ako ľudia, minule som o tom videla dokument a myslia si to aj lekári a iní múdri ujovia a tety.
Už len minimálne skrz to, že majú niekoľkonásobne lepší čuch a sluch a ktovie, o čo majú silnejší inštinkt.
Skús nechávať psa na noc v inej miestnosti napríklad. Alebo na miesto, kde brechá, zapáľ sviečku, prípadne si daj vysvätiť dom
Hovorí sa že hej, mne sa toto stalo raz na dvore a v úplnej tme a teda nebolo mi všetko jedno Keby mi toto robil pravidelne tak sa asi vieš čo od strachu
presne tak ako píše sestra @gothicpoethic ,tvoj havinko vycíti aj duchov, zvieratka maju tu moc a nám to takto oznamuju, treba fakt zapáliť sviečku v okne a pomodliť sa za dušu ktorá ešte neprešla na druhý breh, je zblúdila, snáď jej týmto pomôžeš...
filip
a ešte tu spomeniem z titulu tohto fóra, že nadchádzajúci deň 21.12.2012,ktorý nás čaka a viaže sa k tomúto dátumu ohlasovana "tma 4dni", privádza mnohých ľudí do pomikova, no a práve tieto zvieratka, môžu na to upozorniť svojím konaním už niekoľko dní dopredu!!!!....
takže pozoruj jeho správanie, tvoj kamoš je veľmi vnímavý a uvedom si, že ťa tym chráni, daj mu za odmenu chrumkavú kostičku
@presovcan1 6mesacny pes... ten sa casto boji vsetkeho(aj prievanu) a hlavne ziada pozornost, mozno okolo tejto hodiny chodi volaky štamgast domov a vzdy na neho steka alebo kludne aj macka to moze byt, chodi kazdy jeden den.... ale tak vsimnut si to ty nemusis ze tam niekto okolo presiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Však ja osobne verím tomu, že psy vidia, cítia, vnímajú ďalej a viac ako ľudia, minule som o tom videla dokument a myslia si to aj lekári a iní múdri ujovia a tety.
Už len minimálne skrz to, že majú niekoľkonásobne lepší čuch a sluch a ktovie, o čo majú silnejší inštinkt.
Skús nechávať psa na noc v inej miestnosti napríklad. Alebo na miesto, kde brechá, zapáľ sviečku, prípadne si daj vysvätiť dom
Inak netuším čo by pomohlo
filip
a ešte tu spomeniem z titulu tohto fóra, že nadchádzajúci deň 21.12.2012,ktorý nás čaka a viaže sa k tomúto dátumu ohlasovana "tma 4dni", privádza mnohých ľudí do pomikova, no a práve tieto zvieratka, môžu na to upozorniť svojím konaním už niekoľko dní dopredu!!!!....
takže pozoruj jeho správanie, tvoj kamoš je veľmi vnímavý a uvedom si, že ťa tym chráni, daj mu za odmenu chrumkavú kostičku