Je to súťaž stredných škôl Koná sa to v určitom meste- za jeden tím súťažia 3 žiaci. Každý má 1 okruh týkajúci sa daného mesta v ktorom sa súťaž koná (ja som bola v Sabinove, Košiciach a Starej Ľubovni)... Jeden okruh je to mesto- história, súčasnosť, druhý je škola na ktorej sa súťaž koná a tretí je buď nejaký známy rodák alebo nejaká udalosť...
V podstate podklady Ti posielajú organizátori súťaže... Ja som sa mala stále naučiť okolo 60 strán Ale nebolo to až také hrozné v podstate
súťaži sa v dvoch kategóriach- gymká a ostatné stredné školy... Možu vyhrať aj jednotlivci v tom svojom okruhu
Keď ešte niečo chceš vedieť, tak sa v pohode opýtaj
@yanana to výborne vysvetlila, akurát zabudla zmieniť, že v sa otázkach okrem pochopiteľných a podstatných faktov sa pýtajú na dievčenské meno autorky publikácie, kt. zaslali ako učebný materiál; na víťaza MS v basketbale juniorov za rok 196neviemkoľko zo školy v tom-ktorom meste, osobný postoj a presné citácie metaforických opisov z materiálov.
@jakub489 okrem horeuvedeného je to aj hnusná národniarska propaganda, ceny venuje a priestory vybavuje SNS.
Ale družne pofajčievať s prof. dejepisu v Levoči na námestí za to stojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
V podstate podklady Ti posielajú organizátori súťaže... Ja som sa mala stále naučiť okolo 60 strán Ale nebolo to až také hrozné v podstate
súťaži sa v dvoch kategóriach- gymká a ostatné stredné školy... Možu vyhrať aj jednotlivci v tom svojom okruhu
Keď ešte niečo chceš vedieť, tak sa v pohode opýtaj
@jakub489 okrem horeuvedeného je to aj hnusná národniarska propaganda, ceny venuje a priestory vybavuje SNS.
Ale družne pofajčievať s prof. dejepisu v Levoči na námestí za to stojí