Je tu niekto kto pozná viedenské metro ? Potrebujem zistiť či sa linka S7 z letiska napája na ostatné dráhy , alebo to chodí úplne inde . Som z toho totiž hrozne konfjuzd . Poprípade mi napíšte TSku fakt by som to ocenil ♥
Poznám Viedenké metr veľmi dôkladne. Raz na výlete so školou, my bolo treba strašne šťať. Nuž nebolo na výber, vchod do metra bol hneď vedľa tak reku prečo nie. Vojdem medzi pisoáre, reku super, prázdno tu, súkromčo bude. No v momente keď som sa postavil za pisoár nahrnulo sa tam plno chlapov a všetky, úplne všetky naokolo boli odrazu obsadené. Reku dáka náhoda. Tak teda štím, štím, keď tu zrazu sa mi v periférnom videní nezdajú pohyby muža stojaceho vedľa mňa a zvuky ktoré vydával boli až primoc uľavujúceho charakteru. Najprv mu kultivovane pozriem na tvár, no keď som videl kam hľadí-na moje prirodzenie, pohľad mi hneď skĺzol na to jeho. Proste si ho honcoval na tom ako štím. Na to mi pozrel do tváre a žoviálne sa usmial dvíhajúc druhú ruku na moje rameno. Ani som neotriasol a utekal som preč, radšej sa neobzerajúc čo tam vlastne robil zvyšok tlupy, ktorý sa tam tak z ničoho nič objavil, ale doteraz sa mi sníva s tým jeho úsmevom. Prebúdzam sa vlastným krikom v prepotenej posteli a jeho obrezané prirodzenie už nikdy nedostanem spred očí.
nerozumiem, akoze napaja? ja som tou linkou chodila do floridsdorfu, tym smerom sa vies dostat do mestskeho centra a pri pratri mozes prestupit na u-bahn
@pendecha ďakujeeem ti pekne keď pôjdem nas5 z praterstern na letisko tak proste nastúpim na prvú 7čku čo uvidím predpokladám jak si niečo o tom smere hovorila ale to sa asi týka len dráhy do mesta ... Každopádne stojí to rovnako ako bežná dráha po meste alebo je to drahšie ? Náhodou či nevieš
ee, listok praterstern-letisko stoji tusim 4eura daco, tam to mas v tych masinkach kde sa kupuju listky je to drahsie lebo letisko je uz zona mimo viedne
aha ano floridsdorf je draha do mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
aha ano floridsdorf je draha do mesta