@7 nerozumiem celkom tvojej otázke.
nepoznám psychologickú definíciu sexuálnej orientácie, polopate povedané je to podľa mňa to, čo som už raz napísala.
nerozumiem čo myslíš tým "smerom"
ale zase aby som nwtvrdila ze sa uchylky - co to je za termin vlastne? to neni ani - mysli sa tym deviacia? kazdopadne ich urcite nebude viac alebo menej alebo inych u rozne orientovanych ludi so well asi budu kinda spolocne
...a aké sú vlastne ešte sexuálne orientácie potom ak som to zle napísal
...lebo som sa držal toho že musia mať niečo špecifické čo je základom ostatných uchýliek alebo derivácii a len to majú spoločné že či sú partneri rovnakého, rozdielneho alebo kombinácie týchto dvoch
...a to či je dôležitý vek (pedofiilia)
Oblečenie a správanie (trans sexualita)
Jemnosť alebo opak (vanilla vs sado-maso)
zvieratá (zoofilia)
a tak mi pripadajú jemné odchýlky alebo úchylky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
úchylka je o tom, čo za ňu daná komunita ľudí považuje, teda môže ňou byť aj napríklad homosexualita.
mne len vadí že ludia si myslia že transvestit automaticky znamená že je gay a pritom to môže byť aj hetero
Crossdressing je dajme tomu rodova expresia, transsexualita je rodova identita.
Deviacia pokial viem je taky pripad preferencie, ktory cloveka vyrazne obmedzuje vo fungovani v beznom zivote alebo ktorej praktikovanie je trestne.
nepoznám psychologickú definíciu sexuálnej orientácie, polopate povedané je to podľa mňa to, čo som už raz napísala.
nerozumiem čo myslíš tým "smerom"
sexualnych orientacii je viac
a sice uchylky by mohli byt spolocne? ale stale sa to v niecom lisi
ale zase ale jedine tamto ak by
raz si o nej so zatajenym dychom budu sepkat nasi pravnuci pri ohnoch
...a aké sú vlastne ešte sexuálne orientácie potom ak som to zle napísal
...lebo som sa držal toho že musia mať niečo špecifické čo je základom ostatných uchýliek alebo derivácii a len to majú spoločné že či sú partneri rovnakého, rozdielneho alebo kombinácie týchto dvoch
...a to či je dôležitý vek (pedofiilia)
Oblečenie a správanie (trans sexualita)
Jemnosť alebo opak (vanilla vs sado-maso)
zvieratá (zoofilia)
a tak mi pripadajú jemné odchýlky alebo úchylky
» sk.wikipedia.org/wiki/Sexuálna_...