ako kedy...Vyriesim logicke ulohy a hlavolami no nedokazem pochopit primitivne lahke preiklady ako tie s premennou a moje konania nie su logicke takze asi tak =D
povedzme si otvorene, že ženy zrovna na to logické myslenie nie sú... ako fakt čest tým, čo im ide matika v takých bežných situáciach, skôr mám triezve uvažovanie než logické
raz som rozmýšľal, ako je možné, že keď prší, a na horiaci kúsok cigarety vám padne kvapka vody, tak ju (vo väčšine prípadov) nezahasí... napadlo ma, že to asi súvisí s tým, že kvapka nie je dosť veľká.
inak povedané energia potrebná na jej vyparenie (merná tepelná kapacita * objem kvapky * teplotný rozdiel medzi ňou a bodom varu + merná tepelná kapacita vody * objem kvapky) je menšia ako energia ktorú produkuje zapálená cigareta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
logicky DD
inak povedané energia potrebná na jej vyparenie (merná tepelná kapacita * objem kvapky * teplotný rozdiel medzi ňou a bodom varu + merná tepelná kapacita vody * objem kvapky) je menšia ako energia ktorú produkuje zapálená cigareta.
viem logicky rozmýšľať?