Sú ľudia ktorí si myslia že majú veľa energie a naraz ich len jedného dňa prosto jebne. Aj tí ktorí si svoje vyčerpanie uvedomujete, viete si odpočinúť? Čo potrebujete na to aby ste mali energiu do ďalších dní?
Neviem. Stále sa vkuse za niečim ženiem a skôr mám pocit, že každým rokom mám toho čoraz viac na pleciach. Skutočne obdivujem ľudí, čo by mali mnoho záujmov ako ja, a vedeli by to všetko skĺbiť, všetko aby s prehľadom stíhali, nič by sa im neposralo a nič neočakávané by im neprichádzalo moc do cesty a ešte boli aj popritom vždy fresh.. Možno ani taký veľkolepý človek neexistuje a mal by som byť flegmatikom..
od začiatku druhej vlny, ktorý v čechách trvá od októbra sa cítim byť stále overwhelmed a som nervózna, nemôžem robiť aktivity, pri ktorých som predtým zvykla relaxovať - ísť na jogu, do fitka, do sauny, do salónu, posedieť si v obľubenom bistre alebo čajovni, ísť sa prejsť do galérky, ísť na výlet alebo trebárs navštíviť rodinu, nevidela som ich od augusta. trvá to už hrozne dlho proste a cítim sa tým byť veľmi obmedzovaná.
ja to často hrotmi aj cez únavu, pretože napríklad má byť kráčame týždeň tak celý týždeň budem chodiť na hory bomby potom ma občas odpečie keď prší alebo nie je pekne aj na týždeň vkuse vždy sa teším keď po pár dňoch pekného počasia je škaredo, lebo si aspoň oddýchnem. ale už sa učím neviazať sa až tak extrémne na počasie a nebyť tak premotivovaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
od začiatku druhej vlny, ktorý v čechách trvá od októbra sa cítim byť stále overwhelmed a som nervózna, nemôžem robiť aktivity, pri ktorých som predtým zvykla relaxovať - ísť na jogu, do fitka, do sauny, do salónu, posedieť si v obľubenom bistre alebo čajovni, ísť sa prejsť do galérky, ísť na výlet alebo trebárs navštíviť rodinu, nevidela som ich od augusta. trvá to už hrozne dlho proste a cítim sa tým byť veľmi obmedzovaná.