Je mi jedno kto bude, len nech už konečne niekto je... A nie ako ten posledný, čo sa robil dôležitý, aby sme sa na neho niekde nesťažovali, či čo to tu písal, a vydržal tu tak 2 dni
poprosim vsetkych, co hlasovali za nie, o 1 JEDINY dovod, preco. pretoze ja si neviem predstavit nikoho objektivnejsieho, spravodlivejsieho, birdz pomerov znalsieho a nezastrasitelnejsieho, nez som ja
Typek co tu dennodenne uraza a ponizuje ludi, robi si srandu a nadava postihnutym birdzakom ako je Orochimaru, sikanuje tu ostatnych (kedysi cez fejky Hoperpohromu a Sisi atd), vini obet znasilnenia za jej traumu, hovori inym nech sa zabiju, potencionalnym samovrahom postuje navody na samovrazdu atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Typek co tu dennodenne uraza a ponizuje ludi, robi si srandu a nadava postihnutym birdzakom ako je Orochimaru, sikanuje tu ostatnych (kedysi cez fejky Hoperpohromu a Sisi atd), vini obet znasilnenia za jej traumu, hovori inym nech sa zabiju, potencionalnym samovrahom postuje navody na samovrazdu atd...
Tento chce byt admin?