viem celkom dobre, ale trosku ma trapi, ze kvoli mojim gastro fotkam na birdzi ma tu par ludi podozrieva z toho, ze neviem a ze ani nikdy zo mna nic nebude
inac co mi vadi na mojom vareni je to, ze mi vsetko dlho trva, mam pocit, ze by sa malo stihnut v kuchyni toho viac ako stiham ja. a argument, ze to pride cvikom, mi moc nesedi, lebo uz varim relativne dlho a nebadam nejake vyrazne zrychlenie
Neskromne by som varenie kľudne zaradil medzi svoje prednosti. Nehovorím, že sa mi vždy všetko podarí (rád experimentujem), ale myslím, že sa chytám celkom
Údajne aj dobre pečiem, nedávno sa mi podaril slušný kysnutý koláč. Mamka tvrdí, že kysnuté vyžadujú už celkom skill, tak si to beriem ako osobný úspech.
áno a vraj varím veľmi dobre.. a baví ma aj kupovať a skúšať nové potraviny.. ale vačšinou varim len keď mám čas a naozaj mám chuť niečo zaujímavé pripraviť
Ešte keď som bol s bývalou v spoločnej domácnosti, tak som varil takmer výhradne len ja. Aj keď variť vedela(aj piecť), tak k tomu absolútne vzťah nemala, vôbec ju to nebavilo, povedala, že budem variť ja a akceptoval som to. Vždy ju po práci čakala teplá večera, keďže chodila domov tak 2 hodky po mne. Bavilo ma to a hlavne víkendy, vtedy som skúšal aj nejaké nové recepty a kombinácie. Ak sme ovšem neboli u svokry, lebo tá nás nabalila jedlom na 3 dni . Ale napr. piecť koláče som ešte neskúšal .
Ta ty vieš to je diskutabilné to že chuti ľuďom to čo varím neznamená že viem ale tak pohonim si viem variť ale recepty si nepamätám načo v podstate keď už niečo viem chcem niečo inej chuti lebo sa toho človek preje
Nie, nebol som na internate, nemal som šancu. A doma radšej neskúšam blbosti, lebo niečo pokazím a kto to bude počúvať a platiť a pod.
Ale ne veď podla receptu spravím ...
Ale viem vyprážať. Takže neumrel by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inac co mi vadi na mojom vareni je to, ze mi vsetko dlho trva, mam pocit, ze by sa malo stihnut v kuchyni toho viac ako stiham ja. a argument, ze to pride cvikom, mi moc nesedi, lebo uz varim relativne dlho a nebadam nejake vyrazne zrychlenie
aha, ale uz rozumiem ja som najprv precital "pomalovany hrniec"
Údajne aj dobre pečiem, nedávno sa mi podaril slušný kysnutý koláč. Mamka tvrdí, že kysnuté vyžadujú už celkom skill, tak si to beriem ako osobný úspech.
» images.app.goo.gl/PV8QF84DpPb3dXw...
Jediné čo nezvládam až tak dobre je varenie pre veľa ľudí.
#pochvalimsaajsam
ľudia, ktorí jedli moje jedlo, žijú tiež a nesťažovali sa
čo ale neznamená, že je moje varenie na ktovieakej vysokej úrovni, hlavne preto, že sa mi s tým zas ktovieako babrať nechce
Ale ne veď podla receptu spravím ...
Ale viem vyprážať. Takže neumrel by som