priatelkina rodina je ze zahora.. jej tatko to mava ked sa prezere, robia sa mu hrudky pod kozou a vraj sa na to da zomriet.. tak preto mu to jeho zena masiruje..
ja to mám skoro každý deň, proste tu je to uplne normálne a odjakživa si to navzájom rozotierame aj v škole, a absolutne nechápem, ako to môže toľko ľudí nepoznať, keď to proste každý má!
"to je brutalne sci-fi poprosim nafotit ten cemer aby som tomu uveril. viem len ze o tom nikto z celeho slovenskeho sveta nic nevie len tam kde sa voda sypala a piesok lial - zahorie o tom ludia vedia"
no, keď to občas mám, tak to stojí za to minule mi to oco rozmasírovával až som potom mala modriny jak silný som mala ale tak lepšie jak zavíjať od bolesti brucha
Šak určite že to poznám! na Záhorí v TT to poznajú asi všetci, ja osobne to nemávam, ale môj priateľ skoro vždy keď niečo z chuti zje, alebo sa prežere
Jj ako hovorím, tu je to úplne bežné a normálne, proste každý človek keď sa príliš preje má čemer.. Prejavuje sa to tak, že je mi uplne nechutne zle, tak ťažko a hrozne sa mi chce spať.. A keď si prejdem po predlaktiach, po tej kosti napravo, mám tam také hrčky.. Tie treba rozotrieť s nejakým krémom, bolí to jak sviňa, ale po pár minútach sa človeku brutálne ulaví.. no fakt!
...aspoň myslím, babka tak volala keď sa človek preje tak že je mu zle/hrozne ťažko, že sa mu vtedy "sčemeril" žalúdok, alebo niečo také. a niekde na paži je vraj taký bod ktorý keď si človek šúcha, tak to prejde, a ten volala čemer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja to mám skoro každý deň, proste tu je to uplne normálne a odjakživa si to navzájom rozotierame aj v škole, a absolutne nechápem, ako to môže toľko ľudí nepoznať, keď to proste každý má!
"to je brutalne sci-fi poprosim nafotit ten cemer aby som tomu uveril. viem len ze o tom nikto z celeho slovenskeho sveta nic nevie len tam kde sa voda sypala a piesok lial - zahorie o tom ludia vedia"
Tu v Trnave a v okolí sa ten výraz dosť používa, myslím, že aj na Záhorí
ale nikdy som to nemala, nech som bola akokolvek rpezrata
A myslím, že Záhoráci by sa mali zamyslieť nad svojimi stravovacími návykmi
Pokiaľ také to tkanivo odpudivej konzistencie na vnútornej strane nadlaktia napr., to je podkožný tuk predsa