Ani nehovorím, z akej školy som, lebo sa tu budu robiť výboje neutíchajúca vojna dvoch škôl ale inak @ghalantas nie si náhodou z anglickej triedy? A nemáš spolužiačku náhodou takú vysokú ryšavú a usmievavú Lucku?
@pawlo ty si mi nechcel prezradiť na akú školu chodíš, už to viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a ako spravny Srobarcan by som iste mal opravit svoje slovne spojenie Srobarske kalamajky na srobarske Kalamajky
Ale, nemusíš byť zas až taký pedant, zataiľ ma tu žiadna šrobárska slovenčinárka nestrašila
tak dufam, ze to na kalamajkach roztocis
ja ani za svet Ja sa na tom budem iba zabávať
@pawlo .... prííď vážne
@pawlo - vidíš, aj Simi chce, aby si prišiel
@pawlo ty si mi nechcel prezradiť na akú školu chodíš, už to viem
Aaa viem čo sú Kalamajky
@crazygirl227 - jasné, Lucku mám rada Milé dievča... také slniečko Bývalé spolužiačky??
@pawlo no vidíš aké musia byť vzdelané Al inak často sa mi to stáva že poviem Poštová a sa spýtajú či poštárka budem paráda
@pawlo - tak nech sa páči - dobiedzaj si
Inak toto tu nevyzerá ako fórum ale skôr súkromný chat Ale nesťažujem sa
vážne? čo sa nedozviem! Asi ich tento rok zmeškám. Och. Bola som minulý rok,rok pred tým a pred tým.. Jaj. Užite si to.
@akuska - áno, tento paitok sú
@titusik - nič si z toho nerob, ja som do deviatky nevedela, ani čo to je a kedy to je a kde to je
@matuliq - aké výhovorky?? Pravda! Dúfam, že si sa skvele bavila