Viete mi niekto zodpovedať pár otázok ohľadom neh.anti. PHARMATEX ?
Mám pár otázok na nehormonálny typ antikoncepcie PHARMATEX,
Môže sa partner urobiť do partnerky po použití krému alebo čipok, ak dodrží všetky zásady ?
Môže sa P.styk vykonávať v sprche (pod tečúcou vodou) po použití kapsuly ? Pretože gél vyteká a nesmie
tak ideme od zadu: áno tvoje telo si po určitej dobe na to môže zvyknúť a potom vieš na čo ti to bude
veľa žien to štípe či páli, ale to je precitlivelosť
áno P.styk sa môže aplikovať v sprche
a či ostaneš tehotná keď sa do teba spraví po použití krému či čípku...to ani srnky v lese nevedia:
Partner sa do teba urobiť môže, avšak osobne by som to neriskovala.
Do sprchy s tým určite nechoď, Niektorým ženám to proste nesadne, je to indivudálne, keď si vezmeš, dakomu vadí kondóm, dakomu paralen...
Ja by som niečo také do seba nepchala. To už radšej prerušovaný sex. Nehovoriac o tom, že na takéto otázky ti odpovie odborník o dosť spoľahlivejšie než ktorýkoľvek pseudoodborník tuná
mala som chut ti poradit, ale po precitani poslednej vety "ak sa partner nemôže urobiť do svojej partnerky tak je mi to na dve veci... na nič a nič..." ti uz nemam chut poradit.
@glamorous tvoja fotka sa mi zda byt povedoma.. dufam, ze nie je kradnuta, ale naozaj tvoja a mne sa len na niekoho podobas.
@laurikaaa vysvetlíš mi prosímťa aký je podľa teba rozdiel medzi nuvaringom a tabletkami? Lebo nie je žiadny aj tak sú to hormony a ona sa očividne pýta na nehormonálny spôsob antikoncepcie..
1. mal by sa môcť ale osobne by som to radšej neskúšal ( ale vela ludi to robí )
2. nie nemôže
3. je to individualna reakcia na tú látku, nemusí to nutne znamenať alergiu, je to u vela ludi normálne ale pokial sa tá bolesť nedá vydržať určite je nutné s tým prestať a zvoliť inu alternativu
4. nie ( v živote som o tom nepočul a je to vysoko nepravepodobné až smiešne ) kedže sa jedná o látku ktorá interaguje so spermiami
@biancadetolle
"tak ideme od zadu: áno tvoje telo si po určitej dobe na to môže zvyknúť a potom vieš na čo ti to bude"
neviem čo sú tie kapsuly, ale na krém si asi ťažko jej telo zvykne tak že by prestal účinkovať, keďže princíp účinku toho krému je že tvorí totálne nehostinné prostredie ktoré spermie zabije.
@biancadetolle ani vrámci "celej antikoncepcie" som ešte o niečom takom nepočul, aj keď pri HAK to aspoň teoreticky dáva zmysel, ale ako hovorím, nepočul som nikdy ani o jednom prípade kde by prestala fungovať lebo si na ňu telo vybudovalo "rezistenciu"
@midnight , nechce sa mi polemizovať na túto tému, aj keď obranný systém každého organizmu si vždy vybuduje obranu proti každej cudzej látke keď sa dlhodobo užíva
@3 Telo je skôr len prostredie, pri kréme sa boj predsa zvádza medzi spermiou a spermicídom, t.j. keď už by si niekto budoval tú rezistenciu, tak to nebude telo, ale tá spermia...
e to predsa nato aby sa sex.život spríjemnil ... neviem čo je na tom príjemné keď s tým zajebeš celú posteľ a všade si z toho lepkavá/obaja ste lepkaví...fuj, hnus. mám z toho dosť
@biancadetolle
súhlasím, problém je v tom že hormonálna antikoncepcia funguje na báze hormónov, čo sú telu VLASTNÉ chemické látky, ktoré si samo celý život vyrába, pri HAK ide len o zmenu pomeru jednotlivých hormónov, ktorým sa zmení fungovanie tela. a na hormóny si rezistenciu nevypestuješ, keby sa to dalo, tak má každý človek starší ako cca 20 rokov totálne rozjebaný a nefunkčný metabolizmus
P.S., a toto je len rýpnutie do tvojej formulácie - už si tvoje telo niekedy vypestovalo rezistenciu na opaľovací krém, alebo telové mlieko?
@midnight , nesmej sa, ale áno a to na telové mlieko
mám suchú pokošku a bez telového mlieka určeného naschvál neviem normálne existovať a pred dvomi mesiacmi tento prípravok jednoducho prestal účinkovať...zbytočne som sa ním natierala pokožka bola stále suchá
a teraz si kupujem na moje pomery sakra drahé mlieko a ten mi pomáha
z tých minimálne 50 miliónov spermií je dajme tomu polovica životaschopných - ak veríš, že pharmatex ich všetky do jednej pozabíja, tak to kľudne nekombinuj s inou metódou
Viem ti odpovedat na vsetky ale nebudem mrhat pismenkami ani mojim casom, pretoze podla toho co pises si jedna z tych pipiek co by sa pre pohodlie chlapa aj rozkrajali. Alebo teda teba nejako specialne fascinuje a sposobuje ti pozitok, ze sa do teba chlap spravi?
@nikkaaa aj by som ti napísala že to zastial nemám a nemám z kade vedieť že sa s tým ísť nemôže ani do čistej vody, ale vzhľadom nato, že mi napísala žena, ktorá to osobne používa, viem že áno môže sa s tým ísť. . uč sa viac ....
@atropabelladona tak to potom nechápem načo si sa unúvala mi písať aj to čo si už napokon zo seba dostala . tak pre budúcnosť nepíš nič, ak si dobre nepochopila ako som to myslela! okey.
@atropabelladona , po takýchto slovách by som sa vôbec nečudovala keby si sa zhnusila ty niekomu . Nech už napíšem čokoľvek čo ty nepochopíš tak toto je vážne nechutné čo si dala.
@atropabelladona veru moja realita je moja realita preto je čudné že niekto druhý si myslí že vie aká je tá moja pričom nevieš asi aká je ta tvoja takže tam sa staraj aby si ty nebola skazená od hora až dole
@nikkaaa tak sa uč ééééšte viac ako si sa učila , a nebud múdra nejde ti to , ty si už dokočíkovala?, lebo mi to príde že z tvojích skúsenosti by som to nemala robiť pod vodou no nevadí... jak ty nedopadnem sa neboj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
veľa žien to štípe či páli, ale to je precitlivelosť
áno P.styk sa môže aplikovať v sprche
a či ostaneš tehotná keď sa do teba spraví po použití krému či čípku...to ani srnky v lese nevedia:
Partner sa do teba urobiť môže, avšak osobne by som to neriskovala.
Do sprchy s tým určite nechoď, Niektorým ženám to proste nesadne, je to indivudálne, keď si vezmeš, dakomu vadí kondóm, dakomu paralen...
Určite si telo nezvykne kedže pointa je " zabíjanie spermii "
Toto si skús pozrieť, kebyže nepapam tabletky tak by som skôr rozmýšľala o tomto... Mne to gynekologička a gynekológ poradili
» diva.aktuality.sk/clanok/29472/id...
a
» www.jokagyn.sk/nuvaring.htm...
@glamorous tvoja fotka sa mi zda byt povedoma.. dufam, ze nie je kradnuta, ale naozaj tvoja a mne sa len na niekoho podobas.
2. nie nemôže
3. je to individualna reakcia na tú látku, nemusí to nutne znamenať alergiu, je to u vela ludi normálne ale pokial sa tá bolesť nedá vydržať určite je nutné s tým prestať a zvoliť inu alternativu
4. nie ( v živote som o tom nepočul a je to vysoko nepravepodobné až smiešne ) kedže sa jedná o látku ktorá interaguje so spermiami
"tak ideme od zadu: áno tvoje telo si po určitej dobe na to môže zvyknúť a potom vieš na čo ti to bude"
neviem čo sú tie kapsuly, ale na krém si asi ťažko jej telo zvykne tak že by prestal účinkovať, keďže princíp účinku toho krému je že tvorí totálne nehostinné prostredie ktoré spermie zabije.
súhlasím, problém je v tom že hormonálna antikoncepcia funguje na báze hormónov, čo sú telu VLASTNÉ chemické látky, ktoré si samo celý život vyrába, pri HAK ide len o zmenu pomeru jednotlivých hormónov, ktorým sa zmení fungovanie tela. a na hormóny si rezistenciu nevypestuješ, keby sa to dalo, tak má každý človek starší ako cca 20 rokov totálne rozjebaný a nefunkčný metabolizmus
P.S., a toto je len rýpnutie do tvojej formulácie - už si tvoje telo niekedy vypestovalo rezistenciu na opaľovací krém, alebo telové mlieko?
mám suchú pokošku a bez telového mlieka určeného naschvál neviem normálne existovať a pred dvomi mesiacmi tento prípravok jednoducho prestal účinkovať...zbytočne som sa ním natierala pokožka bola stále suchá
a teraz si kupujem na moje pomery sakra drahé mlieko a ten mi pomáha
lez si s tym aj do vodopadov a potom kocikuj , vies kde to ja mam