Som zastanca teorie , ze jedno laskyplne objatie je viac ako 1000 orgasmov.
Moja vybava je uspokojiva a kondicia v najlepsej forme Takze ak tam bude laska, tak volbu ci so sexom alebo bez kludne necham na svoju potencialnu polovicku. Viem zit aj s nim aj bez neho.
koňo, vysvetlite mi niekto, prečo majú ľudia taký markantný problém pochopiť napísaný text tak, ako je napísaný, bez toho, aby k nemu dodávali ďalšie, nijak nespomínané a nijak z toho nevyplývajúce významy?
js myslim ze ano a neklamem...nie je to to najdolezitejsie je to len nieco cim sa ludia mozu viac zblizit alebo naopak viac sa mozu odcidzit...ale zeby kazdy vztah zavisel od sexu to zas nie...
@hluzar pravda, tu sa už vo fóre našla kopa ľudí, čo si nevedela predstaviť, že by niečo robili alebo cítili inak, tak radšej všetkých ostatných označili za pokrytcov, lebo by to určite spravili rovnako, len si to nechcú priznať
@anzu presne, alebo sa tiez casto stava, ze sami ti ludia si nie su isti, ci su normalni, a radsej sa ubezpecuju tym, ze vsetci su rovnaki. Velmi casto je to aj sposob ospravedlnovania vlastnych cinov.....
Ale v zasade ak nikomu neublizis, zi si ako chces.
Všetci si vieme domyslieť aký vzťah má asi autor diskusie na mysli. Určite nemyslel vzťah k otcovi, sestre, k babke, k psovi ani k autu, či k filatélii. Myslel ľúbostný vzťah medzi mužom a ženou (neviem, či aj muž-muž alebo žena-žena - to by mohol upresniť). Takže všetci nech sa vyjadrujú k takejto predstave.
Horšie je, že nie je v otázke upresnená dĺžka takéhoto vzťahu. Môžem si totiž vedieť bez sexu predstaviť 3-mesačný vzťah, alebo ročný, alebo 1-denný... Takže ľúbostný vzťah si vie predstaviť bez sexu vlastne každý, len jeho časovú dĺžku každý inú.
@luc.ka To bola dobra myslienka. Ale potom by ti ludia nesmeli brat antikoncepciu ani pouzivat akukolvek inu ochranu - cisto teoreticky. A pochybujem, ze chce clovek mat dieta povedzme v sedemnástich. Takze dost diskutabilne, ci to je len o serioznej uvedomelosti zachovania potomstva
@saker to si len myslis - da sa to aj bez sexu, myslim si ze je neskutocne vela veci ktore 2 zamilovanych ludi naplni niecim ovela cennejsim ako je chvilkove fyzicke uspokojenie ... jedno viem ze 2 ludia ktory sa skutocne miluju niesu spolu koli sexu ale koli uplne inym veciacm ktore ich spolu spajaju a vytvaraju medzi nimi take to puto v ktorom dokazu polozit zivot jedne za druheho
jasné, niekomu ten sex nechýba v tom vzťahu.. Ale potom, kde je hranica priateľstva a vzťahu? vzťah dvoch ľudí bez priateľstva nie je vzťahom. a potom priateľstvo bez sexu je kamarátstvo? ......
áno sex nie je najdôležitejší. No osobne si myslím že v každom správne fungujúcom vzťahu by mal zohrávať svoju úlohu. a mal by sa vyskytovať koľkokrát neviem. No pri sexe človek s odovzdá druhému úplne dokáže sa uvolniť a pritom to je tak príjemne (pokiaľ sa pritom nestaviate na hlavu, nepcháte si vidličky do nejakých otvorov). Je to najlepší šport a pritom určite baví obe polovičky. (tiež záleží na náboženstve a iných tomuto podivných okolnostiach daných osôb). Sexom sa podľa mňa prejavuje úplná oddanosť partnera a ako bolo už napísane v @61 robí dosť podstatnú hranicu.
boze ludia ze vas vobec bavi sem odpisovat, ved je viac ako ocividne ze tu diskusiu zalozil nejaky pojebany troll ... asi si tiez spravim fake ucet a budem podobne diskusie zakladat, napriklad "aky mate nazor na sobase homosexualov" alebo interrupciu
proste ak niekto tvrdí, že môže existovať vo vzťahu bez sexu, tak mám pocit, že niečo nie je v poriadku. a teraz nemyslím rozhodnutie toho dotyčného, že bude žiť v celibáte, to mi je šuma fuk. keď niekto chce, a dokáže to, tak potom ok... ja len, že mám pocit, že tým podvedome odmieta to, že by niekedy mohol mať potomka, a to v mojom ponímaní nie je normálne, pretože pre mňa znamená mať dieťa jeden z najdôležitejších zmyslov života. (antikoncepcia v tomto nehrá rolu, pretože to je len akýsi "nástroj na reguláciu" - že sa ja sama rozhodnem, že teraz na to nie je vhodný čas, ale na tej vnútornej potrebe niekedy v budúcnosti mať deti to nič nemení)
ale to je samozrejme platí len o normálnom vzťahu dvoch dospelých ľudí. žiadne internetové lásky a nevyspelé pobláznenia pubertálnych výrastkov som samozrejme do môjho vyjadrenia nezahrnula, pretože to pre mňa nie je =vzťah=.
keď spolu chodia dve 13-ročné deti, tak tú absenciu sexu skôr považujem za samozrejmosť
ludia.. sak to co tu pisete seci??? bez sexu sa neda zit.. najviac ma zabila vec.. :ze sak aj my v rodine sa mame radi..a nesexujeme.. : smiley:: respekt. .
ale moj nazor je taky ze sex medzi dvoma partnermi ... podla mna ked sa lubia a nieje to len na jednu noc tak sex ten vztah este upevni ved je to nieco kraasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
je to úplne prirodzené a pokiaľ to nedostane vo vzťahu tak si to začne hľadať inde = nevera. Čiže nevidím žiadne pozitívum. cya
napríklad s členmi rodiny sme vo výbornom vzťahu a nemusíme sexovať.
Moja vybava je uspokojiva a kondicia v najlepsej forme Takze ak tam bude laska, tak volbu ci so sexom alebo bez kludne necham na svoju potencialnu polovicku. Viem zit aj s nim aj bez neho.
a napísala som to niekde?
koňo, vysvetlite mi niekto, prečo majú ľudia taký markantný problém pochopiť napísaný text tak, ako je napísaný, bez toho, aby k nemu dodávali ďalšie, nijak nespomínané a nijak z toho nevyplývajúce významy?
@saker - taký vzťah je možný a môže byť veľmi hlboký...
Ak je pre niekoho sex dolezity, budis, ale nechapem, preco by mal byt dolezity automaticky pre kazdeho.
Ale v zasade ak nikomu neublizis, zi si ako chces.
taký dlhodobý
ale neda mi nezasmiat sa nad tym ,,aspon 2-3 krat tyzdenne´´ ... LEN???
Horšie je, že nie je v otázke upresnená dĺžka takéhoto vzťahu. Môžem si totiž vedieť bez sexu predstaviť 3-mesačný vzťah, alebo ročný, alebo 1-denný... Takže ľúbostný vzťah si vie predstaviť bez sexu vlastne každý, len jeho časovú dĺžku každý inú.
Potlačovať svoje pudy nemá zmysel, z toho vzniknú len problémy...
Myslím, že luc.ka nemyslela serióznu uvedomelosť, ale len ten základný pud, o ktorom písala ... Pud, ktorý človeka ťahá k tomu, aby mal potomstvo
@2 @saker podla seba sudim teba?
@stage @23
@bobomir @39
@pernik @50
myslela som to tak, ako to napísal @tunidlo
proste ak niekto tvrdí, že môže existovať vo vzťahu bez sexu, tak mám pocit, že niečo nie je v poriadku. a teraz nemyslím rozhodnutie toho dotyčného, že bude žiť v celibáte, to mi je šuma fuk. keď niekto chce, a dokáže to, tak potom ok... ja len, že mám pocit, že tým podvedome odmieta to, že by niekedy mohol mať potomka, a to v mojom ponímaní nie je normálne, pretože pre mňa znamená mať dieťa jeden z najdôležitejších zmyslov života. (antikoncepcia v tomto nehrá rolu, pretože to je len akýsi "nástroj na reguláciu" - že sa ja sama rozhodnem, že teraz na to nie je vhodný čas, ale na tej vnútornej potrebe niekedy v budúcnosti mať deti to nič nemení)
ale to je samozrejme platí len o normálnom vzťahu dvoch dospelých ľudí. žiadne internetové lásky a nevyspelé pobláznenia pubertálnych výrastkov som samozrejme do môjho vyjadrenia nezahrnula, pretože to pre mňa nie je =vzťah=.
keď spolu chodia dve 13-ročné deti, tak tú absenciu sexu skôr považujem za samozrejmosť
ale moj nazor je taky ze sex medzi dvoma partnermi ... podla mna ked sa lubia a nieje to len na jednu noc tak sex ten vztah este upevni ved je to nieco kraasne