s niekým, kto už bol vo vzťahu s vašim blízkym? Napríklad s frajerom vašej sestry, so ženou vášho otca. Pričom vy nie ste v príbuznosti ale aj tak? dokázali by ste to alebo by ste sa cítili divne? Aj keby ste tú osobu milovali?
Nie ale hlavne s morálneho princípu cítila by som sa úplne kokotsky pri tej osobe z mojej rodiny .. celkovo to tak mám že ja by som napr nikdy ani nechodila so žiadnym bývalim mojej kamošky lebo mi to príde nefér voči nej .. taká zrada
Priznam sa ze uplne z toho grcam a silno odsudzujem taketo osoby.
Preco by som mala buchnut nos do takej osoby s ktoru uz niekto z mojej rodiny bol,zil,chodil ?
Mne to par krat urobili sesternice este v tinedz. veku.Vtedy som si o nich myslela len to najhorsie.
Jedna z nich nemala proste problem byt s prvou laskou svojej sestry.
@nespiacakraska Takého zajačika ? Mňa sa teraz snaží taký zbaliť,ale neviem mu vysvetliť že NIE ..pretože prvú lásku berie strašne vážne ..a nechcem aby sa hned na začiatku sklamal.. :/
@xlilix to zas ako prrr! Pod 22rokov nejdem!
S takými je väčší problem. :S Aké tak zas podľa mna toto nieje vec kde môžu byt obe strany spokojne. :S Ibaže... By stretol druhu a láska k tebe ako prišla aj odišla... :S
@nicmanenapada v tomto fóre som si srandu robila, ale príde mi to mile byt niekoho"prvá". Samozrejme že to nieje podmienka pre vzťah, ale reálne vyhľadávam radšej mužov čo mali menej partneriek, ako veľa.
@peterkol Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no
toto je asi hranica u mna
Preco by som mala buchnut nos do takej osoby s ktoru uz niekto z mojej rodiny bol,zil,chodil ?
Mne to par krat urobili sesternice este v tinedz. veku.Vtedy som si o nich myslela len to najhorsie.
Jedna z nich nemala proste problem byt s prvou laskou svojej sestry.
S takými je väčší problem. :S Aké tak zas podľa mna toto nieje vec kde môžu byt obe strany spokojne. :S Ibaže... By stretol druhu a láska k tebe ako prišla aj odišla... :S
Také veci by podľa mňa mali byť aj zakázané!
Vo všeobecnosti sa mi to ale hnusí, z morálneho princípu.