Bože.. neviem načo dávate tieto fóra.. povedzme si to úprimne.. hocikto by vyhral neboli by ste spokojný... ako ja viem mám len 16 ale aj tak.. proste skoro každé 3 fórum je o voľbách a o tom ako je každý nepokojný..
@ladyfox neodišiel som kvôli politickej situácii ale frajerovi, má tam sídlo firmy a má aj zamestná, nemusím drieť v dvoch prácach a potom ten život je tu určite inakší ako v žiline .............filip
Vládu jednej strany sme tu mali 40 rokov dúfam že títo vypadnú ešte pred ďalšími voľbami. Je mi na grc z toľkej slovenskej hlúposti.Ale nech si to len chlapec vyžere sám.
@kockana@nessiee ono nejde ani tak o nespokojnost, ako o to, ze Smer vyhral takmer na plnej ciere..ak by mal menej kresiel a nie az taku moc, bol by som nespokojny ale aspon by mi bolo lepsie, keby som vedel, ze ostatne strany, ako SaS, OL a Most ho budu brzdit a nedovolia mu robit si co bude chciet..
len nech si to pekne vyzeru,tentokrat ale maju smolu uz nepridu na hotove ako v 2006 ale mozno sa sudruhovia vynajdu a pojdeme greckou cestou tam kde chodieva len úd
neviem načo boli dobré pochody proti gorile, keď si ich ľudia aj tak nakoniec zvolili. To už nemajú rozum asi. No a v tejto situácii je smer celkom prijateľné riešenie, myslím že matovič s sas mu budú dostatočne dýchať na krk
mne je to jedno a aj preto som volil slobodne slovo aspoň keby sa do vlády
dostala aby im každodenne dávala najavo nech neokrádajú štát a aj keď sa nedostala tak som dal najavo nezáujem o vládu ktorá údajne bude lepšia ako sa hovorieva po voľbách...
@anonn1234 ešteže ty si zjedol všetku múdrosť sveta a vysvetlil si to všetkým, ja som sa len spýtal, že ako môže vládnuť jedna strana, keďže nemá nad 50%...a to s tými preferenciami som si nebol istý, tak či onak, je to len čiastočná jedna strana, aj tak sa s niekým spoja (Most, KDH)
Zbožňujem týchto internetových "sťahovačov". Nie je zvolený prezident akého si predstavovali- sťahujú sa. Voľby do NR nedopadnú podľa ich predstáv- sťahujú sa. Nezvolia správneho generálneho prokurátora- wait for it- sťahujú sa.
To keď je ráno vonku škaredo alebo vám nevyjde tiket tak pomaly na slučku, ni?
vy ste ale mudrlanti to, že nemocničné oddelenie kde robí moja mama malo byť sprivatizované a ona si mohla isť robiť niekde do piči do Rakúska to je OK? Ďakujem vesmíru, že FICO VLÁDNE SÁM, pretože teraz sa prestane vykorisťovať obyvateľstvo, teda určite menej ako to bolo doteraz. Že bude dlh? No a? Môžem to jebať!!! Ja žijem teraz a dlh bude tak či tak!
vedel som že smer to vyhra ale myslim si že je jedno ktora strana by to vyhrala. ten bordel na slovensku bude tažke upratat po tich dlhych rokoch. a politici sa budu dalej nabalovat z našich dani. korupcia pokračuje ,bohužial.
Na jednej strane som mal dnes strašnú chuť pozvracať nedeľný stôl. Na strane druhej sú to voľby. Ľudia majú čo chceli. Môj život sa neviaže na žiadnu vládu. Svoje istoty si dokážem vybudovať a zaslúžiť. Nič im nedarujem a dúfam že si tie 4 roky vyžerú. Som presvedčený že na túto presprostotu slovensko doplatí ale možno to potom ľudia pochopia. Určite im nič nedarujem len nech skúsia stavať predražené diaľnice... dúfam že sa ukáže že vieme protestovať nie len kvôli 6 rokov starej veci.
@nobile Zlepencu určite ide o to aby slušní ľudia mohli podnikať Oni chcú zlepšovať podmienky pre podnikateľov typu WEISS a nie pre ľudí čo majú na mesiac 500 €. Z nás chcú mať otrokov a je pekné vidieť ako im ľudia skáču na tie židovské reči...
Co povie " der Fuhrer" respektive najvyssi "commrade" tak toho sa drzim... chjo
Tiez som nebol nadseny tym ako sa teraz vladlo. Kedze sa vladnuce strany, nie ziaden zlepenec nevedeli na nicom dohodnut a len jeden druhemu spalali na prsty...
Ale to ty nevidis, ze ta ktora strana aj ked ma dobry volebny program a snahu nieco vykonat tak nemoze, lebo jej to koalicny partnery nedovolia...
Ale vlastne skoda reci, aj tak sa ma uz zivot na slovensku netyka...
Zite si tam na tych lazoch z istot a prazdnych slov velkeho vodcu
Niekto tu hovoril že neni možne aby ľudia boli taky sprosty . Haha, ľudia nesu sprostý ale sebecký lebo vidia len nasľubované peniaze ktoré asi tý úžasný politici vyserú zo vzduchu tak preto ich volia a potom milovaná čierna rasa lebo nič z nimi nerobia.
A k typom že ja chcem a čo bude po mne je mi fuck, si myslíte že vám bude dobre keď vám budú dávané peniaze ktoré nemáme a že sa budete mať dobre? No nebudete lebo tak jak pojde do riti štáť pojdete vy s ním a dlho to trvať nebude.
To nemusí žiadny fuhrer ani commrade hovoriť, stačí otvoriť oči a človek si zráta 2+2
Tým dobrým volebným programom myslíš sprivatizovanie nemocníc a následný odsun 70% zdravotných sestier do západnej EÚ? Pretože práca v súkromnej to je doslova otroctvo.
Fica vnímam len ako menšie zlo.
A nakoniec máš pravdu, toto je SR a tu to nikdy nebude dobré, ja doštudujem a asi tiež vypadnem.
mladi ludia doslova emigruju zo slovenka do viac vyspelich krajin,a ani sa nečudujem. slovensko starne, rodi sa čim menej SLOVENSKICH deti, lebo sa rodia vo vyspelejšich štatoch koli vyhodam ktore slovensko nedava. a tomu sa tiež nedivim. poznam v mojom okoli rodinu ktora sa cela prestahovala do zahraničia a na slovensko sa už nevratia.
@trdelniiiq inak že Smer.. chcel ísť do parlamentu aj s SaS a tak.. ale proste všetci od Sulíka, cez MAtoviča.. mu povedali že s ním do vlády nepôjdu.. a že ich môže Fico pozvať aj za okrúhli stôl, ale že si ho vypočujú.. zo slušnosti.. a to bude asi tak všetko.. čiže to nie je všetko chyba Smer-SD.. a Ficova.. takže to si o tom mysíím..
@kockana a co tym chces povedat? ked raz s ficom diskutovat nechcu, pretoze sa im hnusi a je uplne mimo ich volebneho programu, naco by sa s nim bavili o vytvoreni pripadnej spoluprace?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
oni už akože vytvorili koalíciu??
jeden deň po voľbách?? o___________O
si robíš kozy, že?
túžim to vedieť!
@kockana takto velmi jednoducho sa to dá o väčšine sprostých slovákoch povedať... len reptajú na všetko a nič nerobia, ale nie všetci sú takí!!!!
jo, jo taky si myslím ........filip
teraz sa mu bude dobre kradnúť.
@12
dostala aby im každodenne dávala najavo nech neokrádajú štát a aj keď sa nedostala tak som dal najavo nezáujem o vládu ktorá údajne bude lepšia ako sa hovorieva po voľbách...
To keď je ráno vonku škaredo alebo vám nevyjde tiket tak pomaly na slučku, ni?
Dojde na moje slova.
Ludia nepotrebuju nejake umele realne neudrzatelne "istoty".
Ludia potrebuju moznosti!
Moznosti pracovat. Zamestnat sa. Podnikat!
Je potrebne upravit podnikatelske prostredie na svk tak, aby ludia mali chut podnikat.
A nie, aby ich stat od toho odradzal !!!
@wewo
a navyše spravodlivo!
Tie vyrazy "velkeho vodcu" si odpust...
OMFG, ovecky...
Co povie " der Fuhrer" respektive najvyssi "commrade" tak toho sa drzim... chjo
Tiez som nebol nadseny tym ako sa teraz vladlo. Kedze sa vladnuce strany, nie ziaden zlepenec nevedeli na nicom dohodnut a len jeden druhemu spalali na prsty...
Ale to ty nevidis, ze ta ktora strana aj ked ma dobry volebny program a snahu nieco vykonat tak nemoze, lebo jej to koalicny partnery nedovolia...
Ale vlastne skoda reci, aj tak sa ma uz zivot na slovensku netyka...
Zite si tam na tych lazoch z istot a prazdnych slov velkeho vodcu
Dobre vam tak.
A k typom že ja chcem a čo bude po mne je mi fuck, si myslíte že vám bude dobre keď vám budú dávané peniaze ktoré nemáme a že sa budete mať dobre? No nebudete lebo tak jak pojde do riti štáť pojdete vy s ním a dlho to trvať nebude.
Tým dobrým volebným programom myslíš sprivatizovanie nemocníc a následný odsun 70% zdravotných sestier do západnej EÚ? Pretože práca v súkromnej to je doslova otroctvo.
Fica vnímam len ako menšie zlo.
A nakoniec máš pravdu, toto je SR a tu to nikdy nebude dobré, ja doštudujem a asi tiež vypadnem.