vy ste vysinuti??? nie sme vsetky take...nikto nie je dokolnaly ale spoznala som chalana ktory od toho daleko nema... je mily, inteligentny, zabavny, spolocensky, chapavy, NEFAJCI A NEPIJE, vie varit a nema vobec tucnu penazenku ale asi taku aku vsetci studenti....
hehe... na nejakom fore dievcata pisali ze idealny muz by mal mat: 90,40,90 = 90 rokov, 40-tky teploty a 90 milionov na ucte mno ale dufam nase birdzovske dievcata take nie su... inteligencia je sexi? tak ak je clovek normalny a inteligentny tak v pohode, ale niektori ludia to uz s inteligenciou prehanaju a je to odpudzujuce si myslim.... ale neviem, kazdemu sa paci nieco ine mno nie?
mna sa pacia zmyselny chalani.. taky co nehovoria nic bez rozmyslenia... filozofuju.. tajuplny ktorych mozem stale dookola objavovat a stale ma niecim prekvapia...
taktiez introverti ktorych sa nepotrebuju pretrcat a ukazovat a nemusia byt stredobodom pozornosti... skratka chalani s charizmou..
11. no jasne, takych zlatokopiek je vela, ale tak poviem ti, ze kazda normalna baba sa dokaze zabuchnut aj do chalana, co nema prachy...to su uz len tie vysinute, co hladia len na to...
na chalanovi si vsimam najprv ine veci a ak ma aj prachy, je to fajn, ale urcite nie prvorade!!!
tak..ja ked vidim chalana v dobrom aute..tak ma skor odradi..lebo viem ze to bude kus namysleneho vola...a ak je to auto este aj tuningove tak ma aj napne pri tom..zaiste....
spolocensky , mily, priatelsky, zabavny, peniaze hraju vedlajsiu rolu nemam problem zaplatit mojmu hlopikovi pivec straaasne ma beru vsetci gitaristi ae to je len moja uchylka nic vseobecne ... najhorsie je ked fajci ...
Z coho vznikla ta predstava "bezneho" dievcata, co ide len po peniazoch? chodte s tym uz doriti, normalne ma to zacina urazat, jak sa to tu stale omiela... medzi muzmi i zenami sa najdu prijebane pice a prijebati kokoti a tak isto i normalni nezistni ludia, ktori chcu normalny vztah... zaujimalo by ma, kolko takych bab, co chodia s niekym len pre prachy poznate.. zratajte si to a potom porovnajte s tymi normalnymi vo vasom okoli. Ak vam vyslo viac tych zlatokopiek, tak mi je luto, do akej spolocnosti ste sa dostali...
naco su penazenky bez stastia?? to sa radsej budete triznit s muzom s ktorym si ani nemate co povedat?? iba ze daj mi kreditku idem na nakupi?? o com to teda je? nie je vo vztahu najdolezitejsia laska, porozumenie, dovera?? zamyslite sa dievcata trochu, lebo budete v zivote nestastne ak si nezvazite priotity!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
baba ktora sa nepozera na prachy ani len minimalne sa najde mozno tak jedna zo sto
+ auto je vyhoda
no a k tej tučnej peňaženke-to len také nemožné kravy..
taktiez introverti ktorych sa nepotrebuju pretrcat a ukazovat a nemusia byt stredobodom pozornosti... skratka chalani s charizmou..
na chalanovi si vsimam najprv ine veci a ak ma aj prachy, je to fajn, ale urcite nie prvorade!!!
ja si vazim, ked ma chalan vie brat taku, aka som...