ahojte baby ... ako mávate väčšinou vlasy cez noc? .... ja mám problém s tým že keď ich mám rozpustené alebo vo vrkoči mám ich vždy keď ráno vstanem splasnuté na hlave :'D ... môžete sem hodiť aj nejaké videá ako si ich dávate na noc ... ďakujem za odp
Ja keď ich mám v noci rozpustené, tak vždy ráno dobre, že nevstanem dredatá.... Ale zasa pre mňa je to najpohodlnejšie, nemám rada, keď ma niečo na hlave tlačí, alebo ťahá (keď ich mám zapletené).
Niekedy som nemohla mať inak ako rozpustené, teraz mi to ale vyslovene vadí. Takže si ich teraz dávam akoby do drdola, ale tak dole, aby ma neťahal, neviem či si to viete predstaviť a niekedy ešte obyčajný cop, tiež tak dole spustený
ja ich mam rozpustene len po umyti, inak v cope a nech ich mam ako chcem, vzdy mi stoja vstekymi smermi, splasnutost nepoznam a asi ani nebudem s mojim afrom
Take hovienko zatocene si urobim, upevnim takou velkou zamatovou gumickou, a potom sa styri dni necesem a vsade to tak nosim Alebo rozpustim a mam ultrafabulous vlny
Ako kedy, niekedy zopnuté, inokedy rozpustené.
Keď zopnuté, tak sa zobudím a mám poriadny objem A keď rozpustene, tak sa často stáva, že sa zobudím s rovnými vlasmi alebo aj nie
Odkedy moja dlzka vlasov presiahla akceptovanu dlzku tak mi zacalo vadit ze su vsade, steklili ma na krku, urcite som si ich zopar v spanku aj vytrhla ci pojedla... takze poslednych par tyzdnov vo volnejsom drdole na vrchu hlavy tak aby nikde netahal a netlacil. Ale zasa rano mam take vlny ako tsunami takze keby som mala niekam ist potom tak asi spim s rozpustenymi. A jebkat to vlastne. Pojdem sa dat ostrihat
Rozpustene..ak by som mala mat este aj v noci stiahnute vlasy asi by to uz naozaj neprezili
ak chces aby si nemala splasnute vlasy skus si ich dobre rozcesat kefou popripade vyfukat alebo si rob na noc cop... ale dost vysoky aby ti to hore spravilo objem ked si ich potom rozpustis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
rozpustene - splasnute
vo vrkoci (zapletanom) - rano po rozpusteni dobry tvar aj objem
preto keď niekam idem, tak ich mám noc predtým vo vrkoči a keď nie, tak rozpustené, lebo tak sa mi lepšie spí
Keď zopnuté, tak sa zobudím a mám poriadny objem A keď rozpustene, tak sa často stáva, že sa zobudím s rovnými vlasmi alebo aj nie
ak chces aby si nemala splasnute vlasy skus si ich dobre rozcesat kefou popripade vyfukat alebo si rob na noc cop... ale dost vysoky aby ti to hore spravilo objem ked si ich potom rozpustis