spoluziacka ma uz par rokov tu istu dlzku vlasov a rastu jej minimalnym tempom pritom ich nema nijak znicene, takze to nemusi byt len tym, inak pripravok nepoznam sory
@candy36 dík, skúsim . Inak nežehlím, nelakujem, nekulmujem, fénujem len občas a farbím šampónom, tak nevieem . A podstrihujem pravidelne. Dosť na ne dávam pozor, akože nie sú strašne zničené, len fakt kúsok, lebo mi ich dodžubala kaderníčka a som čakala, kým narastú na správny tvar, takže som si sama strihala len niektoré časti ( z postupky som šla na rovnakú dĺžku), preto len niekde ich mám divné, ale nie je to fakt nič hrozné.
ono napriklad, postiepene konce az tak vyrazne neovplyvnuju to ci rastu rychlo alebo pomaly, lebo vlas rastie od korienkov. strihat velmi casto postepene konce je podla mna somarina, potom je logicke, ze si furt na rovnakej dlzke. mne rastli vlasy aj ked som mala uplne dostiepene konce
No.. Ak chceš korzet, daj si ušiť na mieru (hlavne pokiaľ plánuješ viac sťahovať). Viem ti odporučiť jednu veľmi milú babu, ktorá robí veľmi kvalitnú prácu za prijateľnú cenu, ale keďže je to na mieru, a má toho viac, treba si na to počkať. na fb ju nájdeš ako HannahB Fashion.
od nej má korzet napr. @mielikki
konfekčné korzety ti nemusia sadnúť, a hlavne keď objednávaš z netu a nemôžeš si to ani vyskúšať. keď korzet nesedí, jednak to zle vyzerá, je to nepríjemné na nosenie, a pokiaľ chceš sťahovať, tak aj trochu nebezpečné.
na vlasy som začala používať teraz kokosový olej, mḿ podobný problém, hustota áno, dĺžka nie, le ešte si to dávam krátko, takže výsledky ti ešte neviem poriadiť, ale kamarátka s poobným typom vlasov ako ja s tým mala veľkú zmenu k lepšiemu.
@method nie, ja len, že som mala vedieť, do čoho idem, čistý birdz toto. Maďarská? Tak to by ju volali Elizabeta (neviem, ako to píšu) alebo tak podobne, ach, už som sa zľakla, kým som nedočítala do konca, že ja som Maďarka nedajbože, to je večný problém. Ale veď ja tu prídem pod fejkom, bo nemám čas, chcem len odpoveď rýchlo a ísť a ty tu kuru .. ale ok, kura je fajn, je milá
@fufusik k tým vlasom .. keď máš rozštiepené konce to musíš len odstrihnúť, sú masky na to aby sa ti to akoby 'pomalšie rozštiepovalo' alebo chránilo pred rozštiepovaním .. Nemyslím si že farbenie nejak extra ničí vlasy, hlavne tieto nové farby ktoré sú bez amoniaku. S tou hustotou máš šťastie, ja mám tiež veľmi husté vlasy a tie sa ževraj ničia pomalšie. Takisto to nepreháňať s kulmovaním a žehlením. Všetci hovoria že to dosť ničí vlasy, ale nemyslím si že je to niečo strašné. Myslím že na zničené vlasy je najlepšia čierna gilss kur maska a ešte v DMke je také mlieko na vlas Balea, to je super. A také kúry v spreji ako má syoss, no neviem
Ja len dodám k tomu, čo napísala @soraya , že tá baba má ale jednu strašnú nevýhodu, totiž študuje a popritom šije, takže má veľké množstvo objednávok, čo takmer nestíha, preto sú tam dlhé čakacie doby.
@mielikki nááh, ale veď poznáme aj také, ktoré sú dvakrát tak drahé, dvakrát tak dlho sa čaká, a nemajú nič iné okrem šitia (áno, narážam konkrétne na jednu, en jej neviem prísť na meno )
na vlasy som začala použivať (bude to znieť divne) šampon a kondicioner pre kone. prešla som veľa blogov a vlogov kde to baby vychvalovali a a ja sa ku ním pridavam. použivam ho necelý mesiac a neviem či sa mi to iba, zdá ale pripiada mi že vlasy narastli :ehm: :-S
@soraya just si teraz ani ja nemôžem spomenúť
No neviem, koľko sa tam teraz čaká, ale myslím, že Hanka ju v tomto v poslednej dobe minimálne dobehla... ale zas, čakať sa asi oplatí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Birdz, však jasné .
2. to by celkom zaujímalo aj mňa
od nej má korzet napr. @mielikki
konfekčné korzety ti nemusia sadnúť, a hlavne keď objednávaš z netu a nemôžeš si to ani vyskúšať. keď korzet nesedí, jednak to zle vyzerá, je to nepríjemné na nosenie, a pokiaľ chceš sťahovať, tak aj trochu nebezpečné.
na vlasy som začala používať teraz kokosový olej, mḿ podobný problém, hustota áno, dĺžka nie, le ešte si to dávam krátko, takže výsledky ti ešte neviem poriadiť, ale kamarátka s poobným typom vlasov ako ja s tým mala veľkú zmenu k lepšiemu.
@soraya vďaka
No neviem, koľko sa tam teraz čaká, ale myslím, že Hanka ju v tomto v poslednej dobe minimálne dobehla... ale zas, čakať sa asi oplatí
je to tento a je vážne super. ja mam strašne citlivu pokožku hlavy a musim použivať šampony z lekarne.. no tento mi vôbec nevadí